Movies

“Ze hebben het echt verpest”

Morbius is minder dan een maand in de bioscoop te zien en heeft zeker zijn stempel gedrukt op de gemeenschap van superheldenfilms. Het gerucht gaat dat de film eerder vroeger dan later in huizen over de hele wereld zal verschijnen en dit kan te wijten zijn aan de sombere reactie van de film. Morbius was behoorlijk slecht, en het lijkt erop dat een van de acteurs in de film er gevoelens over heeft. Al Madrigal, die Agent Rodriguez speelt in de film, had onlangs een gesprek met ComicBookMovie en hij zegt eigenlijk dat het dat is.

‘Laat maar. Dat hoort erbij. [Laughs]. Kan me niet schelen. Ik heb twee en een halve maand in Londen doorgebracht, in Chelsea gewoond en gefietst. Ik ben afgelopen weekend naar Amsterdam geweest. Ik ging naar een tulpenfestival,” zei Madrigal. “Ik heb de beste tijd van mijn leven gehad. Zelfs als je mijn scènes met Michael Keaton en Jared Leto niet hebt gezien… Ik heb wapentraining gehad. Ik ging bijna elke dag naar de BFI en hing rond, dronk koffie en keek films. Het was de tijd van mijn leven. Ik deed veel stand-up bij Top Secret en ging naar het Bill Murray Theatre en hing daar een beetje rond. Dus nogmaals, een van de beste momenten uit mijn hele carrière. Het eindproduct van wat je ziet… daar heb ik geen controle over.”

Sony-foto’s’ Morbius ontmoette verschrikkelijke recensies en bombardeerde behoorlijk hard aan de kassa. De film is de op één na laagst beoordeelde Marvel-film aller tijden en heeft wereldwijd $ 156 miljoen opgebracht aan de kassa. Regisseur Daniel Espinosa heeft eerder zijn emoties geuit over de negatieve recensies van Morbius. Tijdens een gesprek met Insider onthulde de regisseur hoe hij zich voelde toen de film zo’n lage Rotten Tomatoes-score had.

“Toen ik mijn eerste speelfilm maakte, was het een kleine film genaamd Babylon Disease. Ik herinner me dat ik op een dag thuiskwam met de metro en een paar drankjes dronk, ik was een beetje. Iemand stootte me in de trein aan en zei: “Ik moet vertel je wat er mis is met de tweede scène van je speelfilm,” en ik zei: “Nou, oké”, vertelde Espinosa aan Insider toen hem werd gevraagd naar kritische recensies. ‘Ik bedoel, het is raar om iets zo openbaar te maken.’

Espinosa voegde toe: “Luister, ik heb veel zelfhaat, dus ik heb veel kritiek op mijn eigen werk. Ik probeer me altijd te concentreren op beter zijn. Maar ik ben ook trots op wat ik doe. Er zijn rollen in al mijn films waar ik echt trots op ben.”

Morbius draait nu overal in de bioscoop! De filmsterren Jared Leto, Michael Keaton, Adria Arjona, Jared Harris, Matt Smith en Tyrese Gibson. Morbius volgt Leto als Michael Morbius, een arts die lijdt aan een zeldzame bloedziekte en een zeer riskante remedie probeert die hem in wezen in een vampier verandert.

Wat dacht je van Morbius? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen hieronder of via raak onze schrijver @NateBrail op Twitter!

About the author

samoda

Leave a Comment