Sports

White Sox’s Tim Anderson geschorst en beboet voor het neerhalen van een fan

Tim Anderson pakte een pagina uit het boek van Kyrie Irving en blies fans weg tijdens een wedstrijd op woensdag in Cleveland. Anders dan Irving kreeg Anderson echter een schorsing van één wedstrijd plus een boete.

Anderson gaat in beroep tegen de schorsing en speelde vrijdag tegen de Twins.

“Ik moet mijn excuses aanbieden voor mijn acties”, vertelde de korte stop van White Sox aan verslaggevers nadat hij in de serie-opener naar Minnesota was gevallen, “Er zijn veel mensen die echt naar me opkijken. Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor wat ik heb gedaan, maar het is iets waar ik van moet leren en groeien.

Anderson gaf een fan de vinger terwijl hij woensdag op het veld was toen hij een frustrerende dag had en drie fouten maakte in de eerste twee innings van een 11-1 nederlaag tegen de Cleveland Guardians.

“Soms ga je anders reageren. Het was een van die momenten waarop ik anders reageerde’, zei Anderson. “Maar zoals ik al zei, daar heb ik van geleerd. Ik ga door en kom hier uit. Blijf gewoon mezelf, sluit het af en blijf leren.

Josh Naylor van Cleveland Guardians wordt derde na een door de speler gekozen bal nadat korte stop Tim Anderson de tag mist.
Getty Images

De All-Star 2021 kreeg dit jaar al te maken met een schorsing en miste twee wedstrijden omdat hij afgelopen september contact had opgenomen met scheidsrechter Tim Timmons. Hij slaat goed, met een gemiddelde van .300, maar worstelt op het veld, nadat hij zes fouten heeft gemaakt in 10 wedstrijden, nadat hij er vorig seizoen in totaal 10 had gemaakt.

“We zullen er met hem over praten”, zei White Sox-manager Tony La Russa. ‘Vraag hem wat er is gebeurd, waarom het is gebeurd. Het verandert niets aan wat we van hem denken. Niets.”

About the author

samoda

Leave a Comment