Sports

Waarom de Giants Kayvon Thibodeaux hebben opgesteld – Joe Schoen, Brian Daboll leggen uit

De New York Giants wisten alles van Kayvon Thibodeaux en de grote persoonlijkheid die schijnbaar sommige NFL-teams wegstuurde van Oregon-verdediger Edge, op een gegeven moment beschouwd als een waarschijnlijke nummer 1 algemene selectie in de NFL Draft 2022.

Dat komt omdat de Giants waarschijnlijk meer werk hebben verricht aan Thibodeaux, een speler waarvan ze hopen dat hij de komende jaren de hoeksteen van hun verdediging zal zijn, dan enige andere speler in de draft-klasse van 2022.

“We hebben veel tijd met hem doorgebracht. We ontmoetten hem bij de Combine, ik vloog met een paar andere mensen naar zijn profdag en we nodigden hem hier uit voor een bezoek. Hij is een heel extravert persoon. Hij heeft veel persoonlijkheid. Ik weet zeker dat je van je tijd met hem zult genieten, maar hij is een erg goede, vriendelijke, hardwerkende jongen’, zei algemeen directeur Joe Schoen donderdagavond.

“We hadden een goede – Brian [Daboll] en ik heb de afgelopen dagen verschillende gesprekken gehad met enkele van zijn coaches. We hebben hem afgelopen weekend gefacetimed en hebben de jongen misschien beter leren kennen dan welke speler dan ook in deze draft. Ik hield van de persoonlijkheid en ik hield van de speler.

Misschien hebben de Giants hun hand gekanteld als het ging om hun interesse in Thibodeaux bij de Combine, toen Thibodeaux toegaf dat de Giants hem een ​​”moeilijke tijd” gaven toen hij hem ontmoette.

“We hebben een leuk gesprek gehad. Ze waren een beetje tegen mij. Ze hebben het me moeilijk gemaakt, maar ik heb het gevoel dat het dat grote broer-moment was waarop ze je het moeilijk maakten omdat ze om je geven en van je houden”, zei Thibodeaux destijds. “Ik ben opgegroeid in een grote stad, dus een grote stad is niets nieuws voor mij.”

Blijkt dat hij gelijk had over de interesse van de Giants. En nu zal hij optreden in de grote stad voor de stralende lichten.

“Zij [the Giants] krijgen een leider, ze krijgen een kanshebber en ze krijgen een man die hoe dan ook wil winnen”, zei Thibodeaux na de selectie. “De Giants geloven in mij, en ik en Evan [Neal] ga aan het werk, en het is waarschijnlijk een van de mooiste momenten van mijn leven.Daboll geeft niet om de persoonlijkheid van Thibodeaux.

“Ik coach graag goede jongens”, zei hij. “Iedereen heeft een andere persoonlijkheid. Als je 22 jaar coacht in de National Football League, kom je veel verschillende karakters tegen, en zolang ze van voetbal houden en een professional zijn op en naast het veld.” J Ik heb zes kinderen en ze hebben allemaal verschillende persoonlijkheden. En het is ook de taak van een coach om je spelers te leren wat hen motiveert, hoe ze te duwen wanneer ze het nodig hebben, hoe ze te knuffelen. hun armen wanneer ze een knuffel nodig hebben Ik voelde me erg op mijn gemak bij hem.

Thibodeaux is de eerste assist of het verdedigende punt dat de Giants hebben geselecteerd in de eerste ronde sinds Jason Pierre-Paul in 2010. Hij zal naar verwachting samen met Leonard Williams en Azeez Ojulari verbeteren op een Giants assist die vorig seizoen 23e was in de competitie met 34 zakken. , en is al een aantal seizoenen oprecht afwezig.

“Kayvon is snel aan de bal. Ik denk dat hij een breed scala aan pass rush-bewegingen heeft, maar hij kan ons ook een voorsprong geven op onze verdediging, en het is geen geheim dat we meerdere patronen spelen met Wink als onze defensieve coördinator, en we stellen ons voor dat Kayvon veel kan doen van verschillende dingen voor ons,” zei Daboll. “Hij zal hier moeten komen om het te verdienen, maar een productieve speler sinds hij in Oregon is geweest.”

About the author

samoda

Leave a Comment