Movies

Tyler Perry zegt dat hij ‘onschadelijk maakte’ zonder Will Smith te troosten na een klap – Deadline

Tyler Perry opende met tegenzin over Chris Rock die vandaag door Will Smith werd geslagen tijdens de Oscars, en zei dat hij ‘vroeg vertrokken was om naar Chris te gaan om er zeker van te zijn dat hij in orde was’, maar dat hij ook empathie voelde voor Smith.

Tijdens een Q&A met Gayle King op het Tribeca-festival betwistte hij berichten in de media dat hij Smith had getroost – die naar Rock rende en tegen hem schreeuwde omdat hij een grap maakte over het geschoren hoofd van zijn vrouw Jada Pinkett Smith.

“Er is een verschil tussen troosten en onschadelijk maken”, zei Perry tegen King in reactie op zijn aandringen op de klap in het midden van een diepgaand gesprek over zijn leven en carrière.

“Mijn enige probleem hiermee is dit. Als ik erover praat, overschaduwt het alles waar we het over hebben gehad. Het wordt zeker de titel”, vertelde Perry aan King, toen hem werd gevraagd of Smith zijn gelijknamige soundstage bij Tyler zou houden. Perry Studios Perry noemde elk van de 12 podia naar iemand die hij bewondert.

“We kunnen een andere titel doen”, grapte ze. ‘Ik ben zwanger van Tylers kind. Het is de titel.

Eenmaal gelanceerd, vervolgde Perry: “Ik was erbij, van dichtbij. Ik ging vroeg weg om naar Chris te gaan omdat het duidelijk verkeerd was en ik wilde het Will vertellen.

Hij zei dat Smith, die tien jaar lang van de Oscars werd uitgesloten, “verbijsterd was. Hij kon niet geloven wat er was gebeurd. Hij kon niet geloven dat hij dat had gedaan. En ik kijk naar deze man, in zijn ogen zeggend: ‘Wat ben je aan het doen? Het is jouw avond… En om zo ver te komen om een ​​Oscar te winnen. Het was een van de bekroningen van zijn carrière waar hij zo naar verlangde.

Smith won de Oscar voor beste acteur voor Koning Richard.

“Ik denk dat hij veel heeft nagedacht om erachter te komen wat er is gebeurd,” zei Perry. Hij zinspeelde op een deel van Smiths recente memoires ‘Will’, waarin hij zegt dat de acteur ‘zijn moeder niet kon beschermen toen hij acht was’.

“Ik ken dat gevoel… En als dat trauma niet meteen wordt aangepakt naarmate je ouder wordt, zal het opduiken in de meest ongepaste en afschuwelijke tijden,” zei Perry.

Omdat ik bevriend was met zowel Rock als Smith, was de situatie “heel moeilijk”.

Rock “was een pure kampioen in de manier waarop hij ermee omging. Maar “er is iets buitengewoon pijnlijks gebeurd” [Smith] ook. Dat is geen excuus, hij had het helemaal mis, maar er klikte iets. Het was zo buiten alles wat het is.

“Ik voel me erg ongemakkelijk. Ik denk niet dat dit mijn verhaal is om te vertellen,” zei hij.

Perry, de Doe een schepper, productief film- en televisieschrijver, regisseur, acteur en studiohoofd van zijn 330 hectare grote resort in Atlanta, sprak een beetje over het trauma in zijn eigen familie die opgroeide in New Orleans en hoe hij het overwon, en begon haar carrière met een toneelstuk genaamd “I Know I’ve Changed” over volwassen overlevenden van misbruik. Hij deed veel klusjes en sliep op een gegeven moment in zijn auto voordat hij succes vond en uiteindelijk de eerste zwarte studio-eigenaar en een van de meest invloedrijke Afro-Amerikaanse ontwerpers en zakenlieden van het land werd.

Hij zei dat zijn gedrevenheid en succes grotendeels voortkwamen uit een niet-aflatende toewijding aan zijn doelgroep. “Crossover betekent wat ga je doen om blanke mensen je aardig te laten vinden? Wat ga je doen om meer mainstream te worden? Ik heb dat altijd afgewezen,” zei hij, “je bent hier alleen om te zien wat we doen .”

Perry merkte op dat zijn jaarlijkse loonlijst dit jaar en de laatste $ 154 miljoen bedraagt, “waarvan 99% naar zwarte mensen gaat.”

Hij doet enorm veel werk en beloont efficiëntie, waarbij hij regisseurs die het niet halen op de set berispt en zegt: “Hmm, ik denk dat ik wil proberen het licht die kant op te laten bewegen, en jou hier te krijgen.” Ik heb zoiets van, ‘Werk al die shit naar huis.’

“Ik zal één opname maken, maar ik heb drie camera’s tegelijkertijd aan het rollen, en terwijl ik fotografeer, ga ik in mijn hoofd omhoog”, zei hij. “Vanaf het moment dat je op de set stapt, brandt het geld.”

“Met het afval dat we in Hollywood uitgeven, zouden we een klein land kunnen besturen”, zei hij.

About the author

samoda

Leave a Comment