Sports

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady behandelt berichten over een breuk met Bruce Arians, interesse om lid te worden van Miami Dolphins

TAMPA, Fla. – De quarterback van Buccaneers, Tom Brady, zei donderdag nadrukkelijk dat hij geen enkele breuk had met voormalig hoofdcoach Bruce Arians, die zijn pensionering aankondigde kort nadat Brady zijn terugkeer aankondigde.

Hij ontkende echter niet de berichten dat hij met de Miami Dolphins had gesproken over het lidmaatschap van hun organisatie in een of andere hoedanigheid, en gaf aan dat hij strakke vriend en goede vriend Rob Gronkowski niet onder druk zou zetten om zich bij hen aan te sluiten.

‘Nul iets,’ zei Brady over de Arianen. “Hij en ik hebben een geweldige relatie. Een deel van de reden dat ik hier koos was vanwege Bruce. Ik bedoel, hij en ik hebben – geweldige communicatie – ik heb veel respect voor hem. Hij weet wat ik voor hem voel — dat is het belangrijkste. En ik weet hoe hij over mij denkt.”

Over de Dolphins, die naar verluidt geïnteresseerd waren om van Brady een frontoffice- en/of quarterback-positie te maken ondanks het feit dat ze nog een seizoen onder contract stonden bij de Buccaneers, zei Brady: “Ik heb veel gesprekken gehad met veel mensen, ik had in de laatste drie of vier jaar van mijn carrière verschillende kansen toen ik klaar was met voetballen, dus ik nam een ​​beetje een beslissing over wat ik zou willen doen, en ik zal in het voetbal gaan spelen.

“Ik denk dat het belangrijkste voor mij is waar ik nu ben en wat ik hoop te doen voor dit team. Dat is mijn toewijding aan dit team en deze organisatie geweest. Het was zo leuk voor mij om hier twee jaar te komen. Het is bijna 2½ nu en het is een ongelooflijk deel van mijn voetbalreis geweest en het is nog niet voorbij.

Samen met Gronkowski, die Brady voor het seizoen 2020 in Tampa uit zijn pensionering haalde, herenigden de twee zich dit buiten het seizoen voor pitching-sessies. Maar Brady gaf woensdag geen indicatie van de richting die Gronkowski opgaat.

“Ik denk dat het aan hem is en we zouden allemaal graag met hem spelen, maar hij moet de beste beslissing voor zichzelf nemen en dat weet hij”, zei Brady. “Iedereen die om hem geeft, weet dat hij doet wat goed voor hem is, en dat is proberen erachter te komen. We hebben ongeveer zes weken geen trainingskamp, ​​dus alles wat hij moet doen om erachter te komen. Ik denk dat we’ We gaan hopen dat hij dat doet en als hij dat niet doet, moeten we nog steeds naar buiten gaan om erachter te komen wat we moeten doen.”

Brady sprak ook over zijn besluit om met pensioen te gaan, dat hij op 1 februari aankondigde, en niet om met pensioen te gaan, wat hij op 13 maart aankondigde. Familie speelde in beide een cruciale rol, aangezien zijn prioriteiten zijn veranderd sinds hij echtgenoot en vader van drie kinderen is geworden, en hij geeft zelfs toe dat hij op die gebieden moet verbeteren.

“Het is heel gemakkelijk als je 25 bent om erachter te komen wat je volgend jaar wilt doen,” zei Brady. “Het is heel moeilijk als je 43 of 44 bent, want er zijn andere dingen die dringend zijn en andere dingen die echt belangrijk zijn in je leven, zoals je kinderen en je vrouw en verschillende relaties, dingen die altijd op de achtergrond hebben gestaan ​​bij voetbal. ,,Ik denk dat het voor mij zo is geweest, het is een uitdaging en ik moet aan die dingen werken.

“Ik denk dat wanneer het voetbalseizoen begint, iedereen weet dat het 100% voetbal is. Het is gewoon zoals je moet zijn en het is een grote verplichting om te maken. En om elke wedstrijd te spelen, moet je heel hard trainen. Ik moet heel hard trainen op 44, wat een grote inzet is. Om te proberen deze beslissingen te nemen — [they] hebben hun uitdagingen. Het is niet zoals toen ik 25 was, maar ik denk niet dat iemand van ons zich voelt als toen we 25 waren.

Gelukkig, om goede redenen, zijn er delen waar ik blij ben dat ik geen 25 ben en er zijn andere delen waar ik zou willen dat ik iets meer 25 was, maar ik heb in veel opzichten een zeer complex en delicaat leven — Ik probeer er gewoon zo goed mogelijk doorheen te navigeren.”

Zou hij zich gelukkig en heel weg kunnen voelen van het profvoetbal of zal dat hem voor altijd definiëren?

“Ik werd verliefd op de sport toen ik jong was en ik denk nog steeds dat er een grote liefde voor is. Ik denk dat ik dat helaas altijd zal blijven doen”, zei Brady. “Buiten dat – ik blijf nu in het voetbal, dat is vrij duidelijk. Dus het wordt leuk. Ik kijk uit naar elke keer dat dat gebeurt en elke keer dat ik besluit om die beslissing te nemen en met pensioen te gaan – denk ik er zijn veel dingen aan mij die uiteindelijk geen normaal laagseizoen hebben. Ik moet uitzoeken hoe dat zou zijn, wat echt interessant voor mij was. .. Het zou een soepelere overgang moeten zijn dan ik zou doen hebben gedacht.”

De Bucs verloren op 23 januari van de Rams met 30-27 in de NFC Divisional Playoffs. Sommige teamgenoten vonden dat Brady niet buiten kon blijven vanwege het verlies, terwijl anderen ervan overtuigd waren dat dit het einde was, waardoor het een emotionele rol werd. onderzetter van een laagseizoen.

“Dat wist ik eigenlijk wel. Ik heb het hem waarschijnlijk twee dagen na de wedstrijd verteld – ik heb zoiets van, ‘[Tom], we kunnen zo niet naar buiten gaan,’ zei Leonard Fournette terugrennend. “Hij was het met me eens. We lieten te veel fouten op het veld achter die ons verwend hebben. We hebben het hele spel verzonnen. Ik denk dat ik als kampioen wist dat hij niet zo zou willen gaan voor zijn nalatenschap.”

“Ik was hier”, zei catcher Mike Evans, wijzend naar de grond, “toen kwam ik hier. Ik had geen reden om te geloven dat hij terug zou komen. Hij deed het allemaal, verdiende veel geld, de beste carrière ooit. En hij wil nog steeds spelen. Hij houdt van dit spel en hij houdt van zijn teamgenoten en hij wil winnen. Hij zei dat hij een bittere smaak in zijn mond had – er zit er een in de mijne. Ik ben blij dat we hem voor minstens nog een jaar terug hebben .”

Brady heeft veel gedaan tijdens zijn 40-daagse retraite. Hij stortte zich in zijn nieuwe BRADY-kledinglijn, filmde twee films, speelde in TNT’s golfuitje ‘The Match’ en stemde in met een tv-deal van $ 375 miljoen met Fox Sports om na zijn pensionering analist te worden. Maar op de een of andere manier slaagde hij er toch in om in topvorm te blijven.

“We hebben nog veel te bereiken”, zei Brady. “Ik heb een lang leven voor me en er zijn veel leuke dingen te doen. Ik kijk uit naar wat er in het voetbal gaat gebeuren, maar tegelijkertijd wordt ons geen van beiden veel meer beloofd. Wat we nu hebben. het huidige moment en ik ben erg opgewonden om daarheen te gaan en te proberen te strijden en een kampioenschap te winnen.”

About the author

samoda

Leave a Comment