Movies

Steve Harvey ‘verloor veel respect voor’ Will Smith na het slaan van Chris Rock bij Oscars

Zesvoudig Daytime Emmy-winnaar Steve Harvey “verloor veel respect voor” Will Smith na zijn wrede aanval op Chris Rock tijdens de Oscars op 27 maart, die hij een “punkbeweging” noemde.

De 65-jarige presentator vertelde op 27 april aan advocaat Mo Ivory van Georgia State University dat hij “heel goede vrienden” was met de 57-jarige komiek, die een grap maakte over Jada Pinkett Smith.

“Ik sms’te Rock daarna en hij zei: ‘Het gaat goed, man. Ik probeer gewoon rond te komen,’ herinnerde Steve zich. Ik denk dat hij het bewonderenswaardig goed heeft gedaan.

'Punkbeweging': zesvoudig Daytime Emmy-winnaar Steve Harvey 'verloor veel respect voor' Will Smith na zijn gewelddadige aanval op Chris Rock bij de Oscars op 27 maart

Wil Smith afgebeeld met zijn Oscar op 27 maart

‘Punkbeweging’: zesvoudig Daytime Emmy-winnaar Steve Harvey ‘verloor veel respect voor’ Will Smith na zijn gewelddadige aanval op Chris Rock bij de Oscars op 27 maart

“Sla je me? Will Smith, laat me je iets uitleggen. Het is onmogelijk dat je me een klap geeft, je omdraait, je jas dichtknoopt en deze scène verlaat,’ vervolgde Harvey.

“Ze zullen vier reclameblokken moeten maken. Ik zeg niet dat ik niet geslagen zou worden. Maar ik zeg alleen voordat je in je stoel gaat zitten, Jada en alle anderen moeten opzij gaan, want we gaan daar meubels verplaatsen, partner.

De gastheer van de Family Feud walgde van de manier waarop de in ongenade gevallen 53-jarige Beste Acteur won en vervolgens naar de Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills ging waar hij zijn eigen liedjes zong.

“Het was zo’n Hollywood-move. Hij wist dat hij ermee weg kon komen. Daarom deed hij het. Dat is alles wat hij is, man,’ zei Steve (geboren Broderick).

‘Ik denk dat hij het bewonderenswaardig heeft aangepakt’: de 65-jarige presentator vertelde op 27 april aan advocaat Mo Ivory (L) van Georgia State University dat hij ‘echt goede vrienden’ was met de 57-jarige komiek die een kale grap maakte over Jada Pinkett Smith

Steve herinnerde zich:

Steve herinnerde zich: “Ik sms’te Rock daarna en hij zei: ‘Het gaat goed, man. Ik probeer gewoon langs te komen “”

Harvey vervolgde:

Harvey vervolgde: “Sla je me? Will Smith, laat me je iets uitleggen. Het is onmogelijk dat je me een klap geeft, je omdraait, je jas dichtknoopt en deze scène verlaat’

De Family Feud-host voegde toe:

De gastheer van Family Feud voegde toe: “Ze zullen vier reclameblokken moeten maken.” Ik zeg niet dat ik niet geslagen zou worden. Maar ik zeg alleen voordat je in je stoel gaat zitten, Jada en alle anderen moeten opzij gaan, want we gaan daar meubels verplaatsen, partner’

“Ik verloor die dag veel respect voor hem…En dan op het feest houdt hij de Oscars-dans. Ah nee, intiem, nee… Ik vond het gewoon lief, gewoon een dom gebaar.

Will werd voor het laatst gezien in Mumbai, India op 23 april, en Harvey waarschuwde: “Als je uit deze grot komt, zal Steve hier op je wachten.”

Rechterster Steve Harvey deelde echter zojuist een TikTok-video van hemzelf die in 2010 de achtste jaarlijkse Ford Hoodie Awards organiseerde, die zijn standpunt leek tegen te spreken.

‘Het is daar van mij. Ja, ik bezit jou en jij bezit mij. Ik ga iedereen hier vermoorden over jouw reet,’ zei Steve tegen zijn derde vrouw Marjorie die in het publiek in Las Vegas zat.

‘Het was zo Hollywood’: Steve walgde van de manier waarop de in ongenade gevallen 53-jarige Beste Acteur won, en liep toen naar de Vanity Fair Oscar Party in Beverly Hills, waar hij zijn eigen liedjes zong.

Harvey zei:

Harvey zei: “Hij wist dat hij ermee weg kon komen.” Daarom deed hij het. Dat is alles wat hij is, man. Ik verloor veel respect voor hem die dag… En dan op het feest laat hij de Oscar dansen. Ah nee, huiselijk, nee… ik vond het gewoon lief, gewoon een dom gebaar’

Will werd voor het laatst gezien in Mumbai, India op 23 april, en sterrechter Steve Harvey waarschuwde:

Will werd voor het laatst gezien in Mumbai, India op 23 april, en sterrechter Steve Harvey waarschuwde: ‘Als je uit deze grot komt, zal Steve daar op je wachten’

‘Begrijp alsjeblieft hoe ik van je hou, Marjorie Elaine. U begrijpt me? Ik vermoord iedereen hier. Ik zweer bij God dat ik het zal doen. U kunt de Heer naar mij vragen. Ik vermoord elke klootzak in deze verdomde plaats voor jou.

Ondertussen heeft Smith ontslag genomen bij de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, die hem tien jaar lang verbiedt om hun evenementen bij te wonen – persoonlijk of virtueel.

De King Richard-acteur heeft zes aankomende projecten, waarvan er vele op een laag pitje staan, waaronder Netflix-film Fast and Loose, Apple TV+ actiethriller Emancipation en Bad Boys 4 van Sony Pictures.

Wat zeg je?  Steve heeft echter zojuist een TikTok-video gedeeld waarin hij in 2010 de achtste jaarlijkse Ford Hoodie Awards organiseerde, die zijn standpunt leek tegen te spreken.

Wat zeg je? Steve heeft echter zojuist een TikTok-video gedeeld waarin hij in 2010 de achtste jaarlijkse Ford Hoodie Awards organiseerde, die zijn standpunt leek tegen te spreken.

Harvey gutste naar zijn derde vrouw Marjorie zittend in het publiek in Las Vegas

'Het is daar van mij.  Ja, ik bezit jou en jij bezit mij.  Ik vermoord iedereen hier over je kont

Harvey gutste naar zijn derde vrouw Marjorie die in het publiek in Las Vegas zat: “Het is van mij daar. Ja, ik bezit jou en jij bezit mij. Ik vermoord iedereen hier over je kont

Hij riep uit: 'Begrijp alsjeblieft hoe ik van je hou, Marjorie Elaine.  U begrijpt me?  Ik zal iedereen hier vermoorden.  Ik zweer bij God dat ik het zal doen.  Je kunt de Heer naar mij vragen.  Ik vermoord elke klootzak in deze verdomde plaats voor jou

Hij riep uit: ‘Begrijp alsjeblieft hoe ik van je hou, Marjorie Elaine. U begrijpt me? Ik zal iedereen hier vermoorden. Ik zweer bij God dat ik het zal doen. Je kunt de Heer naar mij vragen. Ik vermoord elke klootzak in deze verdomde plaats voor jou

“Verandering kost tijd en ik ben vastbesloten om het werk te doen om ervoor te zorgen dat ik nooit meer toesta dat geweld de rede inhaalt”, zei Will (geboren Willard) in zijn verklaring van 1 april.

“Mijn acties tijdens de uitreiking van de 94e Academy Awards waren schokkend, pijnlijk en onvergeeflijk. De lijst van degenen die ik heb gekwetst is lang en omvat Chris, zijn familie, veel van mijn dierbare vrienden en geliefden, iedereen die aanwezig is en een wereldwijde publiek thuis.

“Ik heb het vertrouwen van de Academie geschonden. Ik heb de andere genomineerden en winnaars de kans ontnomen om hun buitengewone werk te vieren en gevierd te worden. Mijn hart is gebroken.’

‘Mijn acties waren schokkend, pijnlijk en onvergeeflijk’: Ondertussen heeft Smith ontslag genomen bij de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, die hem tien jaar lang verbiedt om hun evenementen – persoonlijk of virtueel – bij te wonen

‘Ik ben vastbesloten om het werk te doen om ervoor te zorgen dat ik nooit meer geweld toesta om reden’: King Richard-acteur heeft zes aankomende projecten – waarvan vele in de wacht staan, waaronder de Netflix-film Fast and Loose, de Apple TV + actiethriller Emancipatie en Bad Boys 4 van Sony Pictures

About the author

samoda

Leave a Comment