Movies

Shamita Shetty zegt dat het overwinnen van een depressie haar sterker heeft gemaakt: “Ik ben erin geslaagd om me te hergroeperen in Bigg Boss omdat..”

Bollywood-acteur Shilpa Shetty en haar zus en Bigg Boss 15 omgedoopt tot Shamita Shetty een sterke band delen. Dezelfde band werd weerspiegeld toen de twee zussen onlangs gingen zitten voor een chatshow. Tijdens het gesprek vertelde Shamita over haar strijd tegen depressie en hoe ze ervoor zorgt dat ze niet terugvalt in die fase van haar leven.

Op Shilpa’s chatshow, Shape of You, legde Shamita uit dat het haar toenmalige vriend was die erop wees dat “er iets mis is”. Ze zei: ‘Toen ik voor het eerst door deze fase ging, had ik geen idee dat het een depressie was. Ik begreep niet waarom ik me op een bepaalde manier gedroeg. Ik was op dat moment aan het daten met iemand en hij zei: “Ik denk dat er iets mis is.”

Acteur Mohabbatein is echter eindelijk uit de moeilijke fase van haar leven gekomen en nu gelooft ze dat ze alles in het leven kan overwinnen sinds ze het heeft doorstaan. En daarom wist ze de moeilijke tijden in het Bigg Boss-huis te overleven en belandde ze bij de finalisten van de show.

Ze vertelde: ‘Ik weet niet wat ik dacht toen ik besloot naar het Bigg Boss-huis te gaan. Ik had extreme ups en downs in dit huis. Ik weet niet hoe ik erin slaagde mezelf bij elkaar te rapen en verder te gaan. Het komt door wat ik in mijn verleden heb meegemaakt. Ik ging door een depressie en dat heeft me sterker gemaakt. Het geeft me de moed om uitdagingen aan te gaan. Ik heb het gevoel dat ik alles kan overwinnen sinds ik dat heb overwonnen.

Tijdens het gesprek zei Shamita dat mensen moeten toegeven dat ze door deze fase gaan en dat het belangrijk is dat families deze persoon steunen. Nu, zelfs na het vechten tegen een depressie, zorgt de acteur ervoor dat hij voor zichzelf zorgt. “Ik moet me elke dag bewust zijn. Ik zoek naar tekenen. Ik span me bewust in om geen dingen te doen die me terug in deze fase kunnen brengen. Dus dat bewustzijn helpt me, ‘onthulde Shamita.

Shamita die op een openbaar forum openhartig over haar geestelijke gezondheid vertelde, maakte haar zus Shilpa trots door haar te vertellen: “Ik ben trots op je.”

About the author

samoda

Leave a Comment