Movies

‘Scream’: Jasmin Savoy Brown bij vertrek van Neve Campbell

Jasmin Savoy Brown steunt Neve Campbell’s keuze om “Scream” te verlaten voor het zesde opus. Campbell, die in alle vijf de films speelde, maakte dat onlangs bekend vanwege het geld.

“Daarom respecteer ik haar absoluut. Ik denk dat het moeilijk is om een ​​vrouw te zijn in deze branche en in welke branche dan ook”, zei Brown, die dit jaar in de vijfde “Scream”-film speelde en naar verwachting zijn rol in de zesde opnieuw zal spelen. Verscheidenheid op zaterdagavond tijdens een FYC “Yellowjackets” -evenement. “Als een persoon, maar vooral een vrouw, vindt dat ze meer verdienen – of het nu een financiële situatie is met werk, uit een relatie, de leegte niet opvullen – als ze weg kunnen lopen, steun ik dat.”

Brown voegde toe: “Het script is fantastisch en de franchise gaat prachtig verder.”

Paramount Pictures en Spyglass Media brachten de zesde film uit kort nadat de vijfde theatraal succesvol was, met een brutowinst van $ 140 miljoen wereldwijd. De film wordt momenteel opgenomen in Canada en zal op 31 maart 2023 in de bioscoop verschijnen. Campbell keerde terug met de originele sterren Courteney Cox en David Arquette; Cox zal zijn rol als Gale Weathers in de zesde film opnieuw opnemen.

Op 6 juni onthulde Campbell dat ze niet zou terugkeren voor de zesde aflevering van de slasher-film.

“Helaas doe ik de volgende ‘Scream’-film niet”, zei ze. Verscheidenheid in een rapport. “Als vrouw heb ik in mijn carrière extreem hard moeten werken om mijn waarde vast te stellen, vooral als het om ‘Scream’ ging. Ik had het gevoel dat het aanbod dat ik kreeg niet overeenkwam met de waarde die ik aan de franchise had toegevoegd. een zeer moeilijke beslissing om verder te gaan.

Ze concludeerde: “Aan al mijn ‘Scream’-fans, ik hou van je. Je bent altijd een ongelooflijke steun voor me geweest. Ik zal je voor altijd dankbaar zijn en wat deze franchise me de afgelopen 25 jaar heeft gegeven.

About the author

samoda

Leave a Comment