Movies

Sam Raimi staat volledig open voor regie van Tobey Maguire’s film

Spiderman 4 fans zijn verheugd om te horen dat Sam Raimi “volledig openstaat” om terug te keren voor een nieuwe Marvel-film. In een interview met Moviepilot werd de regisseur gevraagd naar de vooruitzichten om Tobey Maguire’s reis door zijn universum voort te zetten. Raimi erkende dat het multiversum het waarschijnlijk heeft gemaakt dat alles nu echt mogelijk is in de MCU. Raimi’s oude vriend kwam zelfs door de wereld van Marvel Studios om Peter Parker van Tom Holland te helpen in Spider-Man: niet naar huis komen al. De basis voor een dergelijke verschuiving is dus al gelegd als Marvel en Sony ermee instemmen om het na te streven. Raimi is erg openhartig wanneer hem wordt gevraagd naar zijn oudere films. Geen thuiskomen wekte een golf van nostalgie onder bioscoopbezoekers op terwijl ze nog dieper genoten van Maguire en Andrew Garfield’s tijd in panty’s. Lees hieronder wat hij te zeggen had.

Raimi zei: “Ik dacht niet dat het mogelijk was, maar toen ik terugkwam met het multiversum, realiseerde ik me dat alles nu mogelijk is, dus ik sta daar volledig voor open.”

In een eerder gesprek met Fandango vertelde de regisseur hoe graag hij weer met Maguire zou willen werken. “Ik realiseerde me na het doen” vreemde dokter dat alles mogelijk is, echt alles in het Marvel-universum, elk team,” zei Raimi toen hem werd gevraagd naar een ander mogelijk Spider Man na. “Ik hou van Tobey. Ik hou van Kirsten Dunst. Ik denk dat alles mogelijk is. Ik heb niet echt een verhaal of een plan. Ik weet niet of Marvel daar op dit moment in geïnteresseerd zou zijn. Ik weet niet wat hun er zijn gedachten bij. Ik heb dit niet echt nagestreefd. Maar het ziet er prachtig uit. Ook al was het geen Spider-Man-film, ik zou graag weer met Tobey willen werken, in een andere rol.

Geen thuiskomen Schrijver Erik Sommers vertelde Gold Derby hoe bewust hij is van zijn pedigree. “Natuurlijk moet de focus op onze Spider-Man liggen”, aldus de schrijver. “Het is zijn reis, zijn verhaal en de dingen moeten daar in dienst staan. Ze kunnen dat niet tegenspreken of ermee wegkomen, maar tegelijkertijd willen we ze iets geven dat logisch is, en dat is wat maakt gevoel. Dat was de echte uitdaging. Jon Watts verdient veel lof voor het kijken naar die specifieke bal. In veel van onze gesprekken was hij echt vastbesloten om ervoor te zorgen dat de twee Spider-Mans die aan de film deelnamen hun eigen reis hadden. We hebben allemaal van hen wilden het gevoel hebben dat wanneer Tobey en Andrew teruggaan naar waar ze vandaan kwamen, ze iets hebben geleerd en volwassen zijn, ze niet meer hetzelfde zullen zijn, dat hun leven niet hetzelfde zal zijn vanwege wat er tijdens deze film is gebeurd , net zoals onze Pierre niet meer dezelfde zal zijn.”

Hoe blij zou je zijn om Spiderman 4? Laat het ons weten in de comments!

About the author

samoda

Leave a Comment