Health

RAPPORT: Bier drinken kan goed zijn voor de darmgezondheid van mannen

Bier drinken kan goed zijn voor mannen!

Iedereen weet dat ik af en toe van een paar koude drankjes houd, en het drinken van bier zou me zelfs kunnen helpen om mijn darmgezondheid te verbeteren. (GERELATEERD: David Hookstead is de echte) Koning In de noorden Als het gaat om universiteitsvoetbal)

Een studie gepubliceerd in het Journal of Agricultural and Food Chemistry van de American Chemical Society meldde dat mannen die elke dag een biertje drinken “een meer diverse kolonie gezonde darmmicroben hebben, vergeleken met metingen die vóór hun dagelijkse bierdieet zijn gedaan. bier”, aldus de New York Post. .

Kijk, ik heb altijd geweten dat bier drinken lonend zou zijn, en nu heb ik een permanent excuus om ervoor te zorgen dat de nectar van de goden blijft stromen.

Onthoud dat ik op herfstzaterdag geen koud biertje drink terwijl ik naar voetbal kijk, omdat ik dat wil. Ik drink ijskoud bier terwijl ik voetbal kijk puur voor de gezondheidsvoordelen.

Ik ben een groot voorstander van wetenschap en als de wetenschap zegt dat ik bier moet drinken om mijn darmgezondheid te verbeteren, zal ik dat doen. Ik zal het doen, ook al wil ik het niet.

Dit zijn de opofferingen die ik bereid ben te maken. Naar de koelkast gaan voor nog een biertje zal niet makkelijk zijn, maar mijn darmgezondheid vraagt ​​erom. Met tegenzin, het is een offer dat ik gewoon moet maken.

Ben ik een held als ik bier drink om mijn gezondheid te verbeteren? Dit is een beslissing die de geschiedenisboeken zullen moeten nemen. Voorlopig doe ik het alleen om te overleven.

About the author

samoda

Leave a Comment