Movies

Oscar Isaac over ‘X-Men: Apocalypse’: ik weiger het te ontkennen

Oscar Isaac heeft in eerdere interviews gezegd dat het maken van ‘X-Men: Apocalypse’ een ‘ondraaglijke’ ervaring was, maar verwacht niet dat de acteur de superheld blindganger van Bryan Singer uit 2016 volledig zal verloochenen. verscheen in blauwe make-up en protheses om de gelijknamige schurk te spelen in de film, die algemeen wordt beschouwd als de slechtste “X-Men”-film tot nu toe.

“Nee, ik ontken het niet”, vertelde Isaac onlangs aan The New York Times over de film. “Ik weet precies wat ik daar wilde doen en waarom. Er waren van die geweldige acteurs bij betrokken waar ik heel graag mee wilde werken, [James] McAvoy en [Michael] Fassbender en Jennifer Lawrence. Ik verzamelde X-Men toen ik opgroeide en hield van Apocalypse, ik vond hem gewoon zo’n raar en raar personage. En dan kom je daar en je denkt: ‘Oh mijn god, ik heb al deze protheses. Ik heb een pak. Ik kan niet bewegen. Ik zie niemand. Al deze acteurs met wie ik wilde werken – ik zie niet eens wie ze zijn.'”

‘Ik kijk nog steeds met veel plezier terug op die tijd,’ zei Isaac. “Ik wou dat het een betere film was en dat ze iets beter voor het personage hadden gezorgd, maar dat zijn de risico’s.”

Isaac noemde de productie van “X-Men: Apocalypse” “ondraaglijk” in een interview in 2018 met GQ magazine, en voegde er destijds aan toe: “Ik realiseerde me niet dat toen ik zei dat het dit was. omhuld worden met lijm, latex en een pak van 40 pond – dat ik altijd een koelmechanisme moest dragen. Ik kon mijn hoofd niet bewegen, nooit.

“Ik moest in een speciaal ontworpen zadel zitten, want dat is het enige waar ik echt op kon zitten, en ik werd tussen de opnames door in een koeltent opgerold”, voegde de acteur eraan toe. “En dus zou ik nooit met iemand praten, en ik ging gewoon zitten en ik kon niet echt bewegen, en zweet in het masker en de helm. En dan het verwijderen was het ergste, want ze moesten er gewoon uren en uren aan krabben.

Isaac speelt momenteel de hoofdrol in zijn tweede stripboekproject, de Disney Plus “Moon Knight”-serie. De show markeert Isaac’s introductie in het Marvel Cinematic Universe.

About the author

samoda

Leave a Comment