Sports

No. 2 pick Aidan Hutchinson zegt ‘niet veel geweldige herinneringen’ als Lions-fan, maar kan niet wachten om de ‘bal’ voor Detroit te gooien

ALLEN PARK, Michigan – Het was een surrealistische ervaring voor nummer 2, Aidan Hutchinson, toen hij vrijdag door de Detroit Lions-oefenfaciliteit slenterde met zijn gezin als een van de nieuwste leden van het ‘team’.

Hoewel hij graag zijn NFL-carrière in zijn achtertuin begon, waren er niet veel prettige herinneringen die hij kon oproepen toen hij opgroeide als Lions-fan. Nu zet hij zich in om de cultuur te helpen veranderen.

“Niet veel goede herinneringen. We hebben het seizoen 0-16 meegemaakt toen ik opgroeide”, herinnert Hutchinson zich. “Ik ben eerder naar een paar Lions-wedstrijden geweest en de sfeer is gewoon geweldig. Als Lions voetbalwedstrijden winnen, is het zoiets als ‘Gelukkige vrouw, gelukkig leven.’ De fans zijn zo in. Ik hoop alleen dat als we de juiste onderdelen krijgen, ik denk dat de coaches gelijk hebben, we de bal een beetje kunnen gaan rollen.

Hutchinson ging naar de Divine Child High School in Dearborn, Michigan, op minder dan elf kilometer van de oefenfaciliteit. Zodra zijn naam werd aangekondigd als de eerste keuze van het team, zei hij dat hij werd gecontacteerd door veel van zijn Lions-teamgenoten die heel blij leken om hem te hebben, maar het moment heeft hem nog steeds niet bereikt. . Straks Detroit.

‘Niet helemaal. Ik wacht er nog steeds op,’ zei Hutchinson. “Ik liep vandaag met mijn familie door het gebouw en het is gewoon raar omdat ik ben opgegroeid in Michigan, ik speel zoveel sporten in Detroit en om te denken dat ik een leeuw ben, het voelt als een gekke droom. , maar nu is het aardig Dus het is wild, maar ik zuig het allemaal op en ik weet zeker dat het me een dezer dagen zeker zal raken.

Hutchinson verwacht dat het leven in Michigan zijn overstap naar de NFL gemakkelijker zal maken, maar Jameson Williams, de nummer 12 van Detroit, zei dat hij niet veel weet over de geschiedenis van de Lions.

Na het verscheuren van zijn ACL in de nationale titelwedstrijd in januari, hoopt de rookie-ontvanger klaar te zijn voor een trainingskamp om het verhaal in de Motor City te veranderen.

“De cultuur veranderen. Gewoon dit programma omdraaien en echt dat,” zei Williams. “Dat is het hoofddoel. Wedstrijden winnen, de play-offs halen, plezier maken.”

About the author

samoda

Leave a Comment