Sports

Matt Ryan: Als Falcons Deshaun Watson niet hadden achtervolgd, ‘vrij goede kans’, zou ik hier nog steeds zijn

USA TODAY Sport

Toen het laagseizoen begon, leek het erop dat Matt Ryan klaar was om ten minste 2022, zo niet langer, als quarterback van de Falcons te blijven.

Maar toen koos Atlanta ervoor om Deshaun Watson aan te klagen.

Dit heeft de zaken voor Ryan met de organisatie veranderd, zoals hij beschreef in de laatste aflevering van de Ryen Russillo-podcast. Hoewel de zaken aan het einde van de reguliere competitie status quo leken, veranderde dat in maart. En toen vroeg Ryan, zoals hij zei, om de kans om naar zijn opties te kijken.

“Toen het vrije bureau begint op te pikken en ze beginnen te leunen in wat ze willen doen, kwam ik er een beetje achter dat ze naar Deshaun Watson gingen leunen,” zei Ryan. “En toen zei ik, oké, ik snap het. Maar ik moet ook kijken waar ik naar moet kijken. En als het niet gebeurt, kijk dan of het er waarschijnlijk nog steeds is. De beste oplossing voor mij.

“En terwijl deze week vorderde en ik aan mijn kant op zoek was naar wat de best mogelijke landingsplaats zou kunnen zijn, of wat in de toekomst het beste zou zijn voor mij en mijn familie, terwijl we dit onderzoek deden, werd het voor mij een plek. En je weet in deze situatie echter nooit of deze plek hetzelfde voor jou zal voelen. En voor mij deden ze dat gelukkig ook. En ze geloven in mij en wat ik dit team kan brengen. Dus vanuit dat perspectief denk ik dat het aan mijn kant perfect werkte.

Het is duidelijk dat Watson de Falcons niet heeft uitgekozen. Maar uiteindelijk werd Ryan toch een Colt. Dus Russillo vroeg Ryan of hij dacht dat hij nog steeds een Falcon zou zijn als de organisatie Watson niet agressief had achtervolgd.

‘Niets daarvan was naar beneden gegaan?’ Er is waarschijnlijk een kans – een behoorlijk goede kans,’ zei Ryan. “Maar dat deed het, weet je? Dus als het gebeurt, wanneer situaties veranderen en omstandigheden veranderen… Weet je, ik dacht altijd, net als iedereen, als je daar wordt opgesteld en je daar speelt, daar zal ik mijn hele carrière spelen 14 jaar lang was elke dag dat ik wakker werd om te proberen de Falcons te helpen een kampioenschap te winnen. En het was aan de andere kant voor mij beantwoord. En dus toen dat veranderde, moest ik erachter komen.

“Het was zeker een grote verandering, dat is zeker. Maar een goede. En dus is het moeilijk te zeggen. Maar ik denk eerlijk gezegd dat het meer dan waarschijnlijk is dat ik daar waarschijnlijk zou zijn geweest als de omstandigheden anders waren geweest. Maar ik ben opgewonden over waar ik ben.

Ryan heeft nu de kans om de Colts te helpen een AFC South-titel te winnen in 2022, wat hun eerste zou zijn sinds 2014.

About the author

samoda

Leave a Comment