Sports

Matt Rhule: David Tepper vertelde me dat er niets te melden was van Sean Payton

Atlanta Falcons vs. Carolina Panthers

Getty Images

Panthers-hoofdcoach Matt Rhule’s persconferentie op vrijdag zou de start van het rookie-minikamp van het team bespreken, maar hij werd dit jaar ook geconfronteerd met een vraag die niets te maken had met het ontwerp van de klas.

Een rapport op donderdag zei dat de Panthers voormalige Saints-hoofdcoach Sean Payton overwegen voor het seizoen 2023 als Rhule er niet in slaagt om te verbeteren in de 10-23 start van zijn NFL-coachingcarrière. . Rhule werd gevraagd naar dit rapport en zei dat het “waarschijnlijk niet” was wat hij graag zou willen horen, maar het hoort bij het werk en teameigenaar David Tepper zei hem dat hij zich geen zorgen moest maken.

“Wat dit rapport betreft, de eerste keer dat ik erover hoorde, was dat Dave me belde en zei dat hij eraan kwam”, zei Rhule. “Ze hadden hem gebeld, dat er niets aan de hand was. Ik ken Dave Tepper goed genoeg om te geloven dat hij op dit moment niet met een andere coach zou praten. Hij kwam twee en een half jaar geleden naar mijn huis en vertelde me dat het een verbouwing van vijf jaar was. Dat is wat hij me vertelde. Hij overtuigde me toen om er deel van uit te maken en het samen met hem te bouwen. We zijn niet waar we willen zijn. Ik denk niet dat het vijf jaar gaat duren, ik wil niet dat het vijf jaar duurt, maar dat zijn de woorden die hij tegen me zei.

Plannen kunnen veranderen als er geen vooruitgang wordt geboekt in de richting van doelen, waardoor het seizoen 2022 belangrijk lijkt voor Rhule’s kansen om die vijfjarige mijlpaal in Carolina te halen.

About the author

samoda

Leave a Comment