Movies

Mahesh Babu vroeg me om de grootste kaskraker: Parasuram

Het pre-release-evenement Sarkaru Vaari Paata van Mahesh Babu wordt groots gehouden met een aantal speciale gasten. Enorme menigten woonden het evenement bij om het tot een van de grootste evenementen van de afgelopen tijd te maken.

Tijdens zijn toespraak zei regisseur Sukumar dat hij verrast was om de energie van Mahesh Babu in de trailer te zien.

“Gelukkig heb ik het lied van Ma Ma Mahesha in de montagekamer kunnen zien. Ik heb Mahesh Babu nog nooit eerder in zo’n joviaal en speels personage gezien. Ik zou hem graag in zulke rollen zien. Parasuram heeft geweldig werk gemaakt. Ik ken Bujji , aangezien hij assistent-regisseur was. Hij is een van de beste dialoogschrijvers. Je zult zijn massale winst in de film zien. Mahesh Babu gaf geweldige steun tijdens 1 Nenokkadine. Kalaavathi en Ma Ma Mahesha zijn mijn favoriete liedjes.

Sukumar zei: “Gelukkig heb ik het nummer in de montagekamer kunnen bekijken. Ik heb Mahesh Babu nog nooit zo joviaal en speels gezien. Ik zou hem graag in zulke rollen zien. Parasuram deed het geweldig. Ik heb het gezien Dit nummer zal de schermen doen rocken. Ik kijk er ook naar uit, na het zien van de trailer. De producers staan ​​heel dicht bij me. Ik ken Bujji, sinds hij assistent-regisseur was. Hij is een van de beste dialoogschrijvers. Hij heeft de kunst om gevoelige dingen te vertellen – Geetha Govindam. Je zult zijn aards in de film zien. Mahesh Babu heeft geweldige ondersteuning geboden tijdens 1 Nenokkadine. De regisseurs van He We smell like kings on sets. Hij is zo ondersteunend. Ik kan de dagen van het maken van Nenokkadine 1 niet vergeten. Kalaavathi en Ma Ma Mahesha zijn mijn favoriete nummers.

Anil Ravipudi prees muziekregisseur Thaman omdat hij met zijn muziek een positieve sfeer in de film bracht. “Ik hoop dat de film alle investeringen met rente zal terugverdienen. Het geeft pit om met Mahesh Babu te werken. Ik wou dat SVP alle records van Sarileru Neekevvaru verbrak.

Gopichand Malineni zei: “Ik had geen woorden na het bekijken van de trailer. Mahesh Babu zag er het meest stijlvol uit. Bujji liet Mahesh Babu op de best mogelijke manier zien. Keerthy Suresh toonde zijn massale invalshoek in het nummer Ma Ma Mahesha.

Buchi Bbau herinnerde zich dat hij als AD voor 1 Nenokkadine werkte. Hij zei dat degenen die de sets bezoeken alleen naar Mahesh Babu zullen kijken.

Meher Ramesh zei: “Parasuram heeft als scenarioschrijver en AD voor veel Puri-films gewerkt. Puri is degene die Mahesh Babu op de beste manier in Pokiri heeft geïntroduceerd. Parasuram deed geweldig werk en presenteerde Mahesh Babu in een volledig levendige rol.

Vamsi Paidipally zei: “Ik ken Bujji al sinds hij schrijver was. Deze weg is niet gemakkelijk voor hem. Hij bracht hit vibes met de trailer. Ik hoop dat 12 mei onvergetelijk voor hem zal zijn. Thaman heeft veel films apart gehouden voor SVP. Keerthy is een mooie ziel. Ik benaderde Mahesh Babu met het Maharshi-script. Ik zal hem altijd dank verschuldigd zijn. Ik dank hem heel erg dat hij een broer, een vriend en alles is.

Producent Naveen Yerneni zei: “We danken Mahesh Babu voor deze kans. We hadden geen ervaring met het doen van Srimanthudu. Het gaf een grote kaskraker en gaf ons een positieve intrede in de industrie. We willen meer films met hem maken. We waren enthousiast toen we het script van Parasuram voor het eerst hoorden. Je zult de nieuwe Keerthy in de film zien.

Ram Achanta zei: “We danken Mahesh Babu voor het betrekken van ons bij dit project. Parasuram liet zien hoe we Mahesh Babu willen zien.

Regisseur Parasuram bedankte Koratala Siva voor zijn hulp om Mahesh Babu genomineerd te krijgen om het script te vertellen.

“Ik was eerst bang toen ik het verhaal aan Mahesh Babu ging vertellen. Er verscheen een glimlach op zijn gezicht, net vijf minuten na het begin van het verhaal. Hij stuurde me een bericht: “Ik wil de grootste kaskraker.” Ik hoop dat ik het beste van mezelf heb kunnen geven. Ik zal Mahesh Babu altijd dankbaar zijn dat hij me heeft geloofd. Ik dank mijn producenten voor het verstrekken van de beste middelen. Op 12 mei leveren we een blockbuster af. Thaman zorgde voor prachtige deuntjes voor de film.

Keerthy Suresh zei: “Ik dank Mythri Movie Makers voor deze kans. Ik miste het werken met hen een paar keer. Ik ben blij om mijn reis met hen te beginnen met SVP. Ik bedank Parasuram dat hij me aan Kalaavathi heeft voorgesteld. Dit is mijn tweede film met Thaman. Tijdens het filmen met Mahesh had ik wat spanning om zijn timing te evenaren. Toen ik de film tijdens de dub bekeek, had ik wat spanning om de glamour ervan te evenaren. Nu heb ik spanning als fans van Mahesh Babu me de ruimte geven om hier te spreken. Voor hen is het echter een feestje. Het is een genoegen en een eer om met Mahesh Babu samen te werken.

Keerthy eindigde zijn toespraak met een grappige opmerking: “Ayana Unnaru…Ayana Vinnaru…Ayana Meemundukosthunnaru…”

Klik hier voor de fotogalerij

Nieuwe app-alert: alle OTT-apps en releasedatums onder één app

About the author

samoda

Leave a Comment