Sports

Kyrie Irving, Kevin Durant, Ben Simmons, Steve Nash

Vincent Carchietta – USA TODAY Sports

Scott: Er was dit (verhaal) dat de Nets achterlieten Jeff Green gaan, en zij gingen voor Patty Mills In plaats van. Destijds wilden de Nets Green het absolute minimum geven, dat niet zou vliegen. Green ging naar Denver en kreeg een deal die vergelijkbaar was met die met de Nets.

Mills heeft een spelersoptie. Ik weet niet wat hij daar gaat doen. Het is vrij goed beoordeeld, naar mijn mening.

Winveld: Ik denk dat hij (Mills) blijft, vooral als Ben Simmons rest. Alles wat Patty over Ben zei, steunde hem.

Scott: door Bruce Brown de waarde wordt interessant. Krijgt het meer dan de uitzondering voor niet-belastingbetalers op het middenniveau en is het meer dan $ 10 miljoen?

Winveld: Het is moeilijk. In mijn gedachten ben ik van mening dat u waarschijnlijk zult moeten betalen Nicholas Claxton. Als je betaalt en Simmons hebt, kun je Simmons en Brown tegelijkertijd op de vloer spelen, maar ik zou niet zoveel van die minuten willen zien, want ik zou graag zoveel schutters op de vloer hebben. Ik weet dat Brown een doorbraakseizoen had met driepunters, maar een deel van mij wil hem nog steeds onder dwang zien. We zagen hem veel wijd open drieën schieten omdat verdedigers zijn schot niet respecteerden.

Hij heeft zo’n hybride rol gespeeld… We hebben hem zien gedijen door schermen op te hangen en naar de rand te rollen en beslissingen te nemen vanuit die korte rol. Het is een vrij unieke behoefte aan een man van zijn grootte. Ik vraag me alleen af ​​hoeveel teams dat echt in hun spelplannen willen opnemen… Als ik moet wedden, denk ik dat hij weg is en dat iemand hem veel geld geeft.

Scotto: Nicolas Claxton werd genoemd in handelsbesprekingen in de buurt van de deadline toen de Nets zich richtten op Wing Assist (Dorian Finney Smith en Royce O’Neale, zoals hierboven getoond). Men geloofde dat de Nets op de deadline een eerste ronde hadden kunnen halen in een handelsprogramma voor Claxton uit Toronto, maar de Raptors gingen ermee akkoord. Jonge Thaddeus In plaats van. Er is mij verteld dat de keuze voor de eerste ronde mogelijk werd opgeschort als onderdeel van een handelspakket voor Finney-Smith voordat hij zijn verlenging tekende. Ik weet niet wie de andere speler zou zijn geweest, want de Nets hadden meer dan één keuze voor Finney-Smith moeten maken, gezien de mate waarin Dallas hem waardeert.

Claxton is een man die ze echt moeten overwegen te houden. Claxton zal worden beperkt, wat hen helpt. Michael Robinson zal onbeperkt zijn. Ik noemde HoopsHype dat het wordt gewaardeerd op ongeveer $ 12-13 miljoen voor leidinggevenden. Kan het oplopen tot $ 15 miljoen? Misschien. Claxton en Mo Bamba zal worden beperkt. Het belang van het houden van Claxton wordt versterkt omdat: André Drummond, Blake Griffin en De Marcus Aldridge zijn allemaal onbeperkte gratis agenten.

Winveld: Ik denk dat de Nets van Claxton hun centrum van de toekomst maken. Ik denk dat Blake en LaMarcus weg zijn. Ik denk dat Andre ergens anders geld gaat verdienen omdat hij goed speelde in een korte periode voor de Nets voordat hij de play-offs bereikte. Ik denk dat teams zich zullen herinneren hoe dominant hij was als rebounder.

Scotto: Goran Dragic zegt dat hij van basketbal houdt en nog twee of drie jaar wil spelen. Steve Nash is haar vriendje. Je zou denken dat de Nets hem zouden aanvallen. Zoals ik eerder op HoopsHype heb gemeld, zou Nash, als hij Dragic niet zwaar voor de Nets rekruteerde, kiezen tussen de Los Angeles Clippers en de Milwaukee Bucks.

Kessler Edwards heeft een teamoptie. Ik denk dat het team Edwards terugbrengt. Ze vinden het leuk, en ze hebben jonge, goedkope jongens nodig om de selectie te vullen. Ik denk dat hij nog steeds een 3D-man is.

Je kunt Michael Scotto volgen (@MikeAScotto) en Kristian Winfield (@Krisplashed) op Twitter.

About the author

samoda

Leave a Comment