Movies

Jason Momoa verontschuldigt zich voor foto’s Sixtijnse Kapel tijdens Fast X Break – The Hollywood Reporter

Jason Momoa grijpt in na kritiek op sociale media over zijn recente reis naar de Sixtijnse Kapel.

Momoa, die in Italië was om haar rol in de aankomende film van Universal Pictures te filmen x snel tegenover Vin Diesel, plaatste eerder deze week foto’s en afbeeldingen op Instagram van zijn bezoek aan de beroemde kapel in Vaticaanstad. Nadat sommige gebruikers van sociale media zeiden dat het bezoekers over het algemeen verboden is om de ruimte te fotograferen, die heilig is voor degenen van het katholieke geloof en waarin de gewaardeerde kunstwerken van Michelangelo zijn ondergebracht, deelde Momoa een video waarin hij zich verontschuldigde.

In de clip, de Waterman star zei dat “als je ooit het gevoel hebt gehad dat ik je cultuur niet respecteerde, dat niet mijn bedoeling was.” Hij legde uit dat hij besloot een paar dagen vrij te nemen van het filmen van de film, dus doneerde hij geld en regelde een bezoek voor zichzelf, vrienden en crewleden van de film. Snel en woedend franchisenemer. Hij zei dat andere gasten in de kapel vervolgens om foto’s met hem vroegen, dus hij stemde toe.

“Ik vond mensen die foto’s met mij wilden maken, wat heel vreemd is, op een reis naar het Vaticaan met al deze pracht, en ze willen foto’s met mij maken, wat ik niet begrijp, maar wat dan ook, ik deed het ‘, vervolgde Momoa. “Ik was zeer respectvol en vroeg toestemming – wat ik goed vond. Ik zou nooit iets willen doen om iemands cultuur niet te respecteren, dus als ik dat wel heb gedaan, bied ik mijn excuses aan. Het was niet mijn bedoeling. »

Hij voegde eraan toe: “Ik heb zeker betaald om dit privémoment te hebben en een mooie donatie aan de kerk gedaan. Ik hou van je – sorry als ik je beledigd heb. Mijn excuses.”

Het team van Momoa reageerde niet onmiddellijk op een verzoek om aanvullend commentaar.

Elders in de video zei de acteur dat hij op het punt stond Rome te verlaten nadat hij daar en in andere delen van Italië had gefilmd x snel. Hij beschreef het als “het moment van mijn leven” en voegde eraan toe: “Ik ben zo blij om voor Universal te werken, en het is duidelijk dat Vin en het hele team mij hebben gekozen.”

About the author

samoda

Leave a Comment