Health

Jackpot Lotto-winnaar van $ 53 miljoen dekt de onderwijskosten van zijn kleinkinderen

Een gepensioneerde uit West Jamaica, de nieuwste Lotto-miljonair, is van plan haar winst van $ 53 miljoen te gebruiken voor de toekomstige opleiding van haar kleinkinderen voordat ze beslist wat ze met de rest gaat doen.

“Ik was met een vriend naar de Supreme Ventures-winkel gegaan die het nieuwe Scratchaz-ticket wilde kopen, en in een opwelling kocht ik een Lotto-ticket. Nooit in mijn stoutste dromen had ik verwacht te winnen! E Jones wordt geciteerd in een verklaring van Supreme Ventures.

Het winnende lot met geluksgetallen 04, 05, 24, 25, 30, 34 werd gekocht bij Supreme Ventures Retail Center in Fairview, Montego Bay in St James.

‘Het enige plan dat ik tot nu toe heb gemaakt, is ervoor zorgen dat het schoolgeld van mijn kleinkinderen betaald wordt. Ik moet nog steeds in het reine komen met het feit dat ik miljonair ben, dus ik heb wat meer tijd nodig om na te denken over wat ik nog meer met het geld ga doen’, zei Jones.

Jones is de tweede Lotto-winnaar sinds het begin van het jaar. In februari nam C Codner $ 63 miljoen mee naar huis.

Dwayne Tulloch, SVP Retail & Customer Operations bij Supreme Ventures, gaf commentaar op de winnaar en zei dat hij verheugd was dat het winnende ticket op de meest recente locatie was gekocht.

“Bij Supreme Ventures zijn we altijd enthousiast om het leven van Jamaicanen te transformeren in miljonairs. Deze is echter extra speciaal, aangezien het winnende ticket werd verkocht bij onze nieuwste aanwinst, Fairview in Montego Bay! De winkel werd geopend in november 2021 en heeft al geluk gebracht aan een van onze klanten. We vervullen onze missie om elke dag winnaars te maken en de uitbreiding van ons winkelnetwerk ondersteunt deze missie perfect.

About the author

samoda

Leave a Comment