Movies

Hier is de reactie van het spel toen hem werd gevraagd om “een cool ding” te zeggen over 50 cent

The Game is onlangs lid geworden van de Ik ben een atleet podcast om zijn volgende album te promoten Drillmatic, en hij kon het niet laten een prik te gooien naar 50 Cent.

Toen Pacman Jones hem vroeg om “een cool ding over 50 Cent” te zeggen, deed The Game zijn best.

“Soms heb je kleingeld nodig”, grapte Game aan het begin van de show slim, voordat hij uiteenzette hoe belangrijk het is om kleingeld in de middenconsole van je auto te vinden, zodat je gemakkelijk parkeermeters en andere kleine dingen kunt betalen.

Het rundvlees van The Game en 50 Cent is door de jaren heen goed gedocumenteerd en later in de aflevering opende de rapper uit Los Angeles hoe een hypothetische film met hem en Fif eruit zou kunnen zien. Het zou volgens Game “Abandonment” heten, dus je kunt je voorstellen waar deze heen gaat.

“Als we aan weerszijden in de film staan, denk ik dat de film is dat hij zijn zoon in de steek heeft gelaten en ik ga naar binnen, je weet wat ik zeg, tegen de babymama’s en laat hem zien hoe, je weet wel, een echte vader is,” legde het spel uit. “In het begin doet hij dat niet, weet je, hij warmt op. Hij noemt me niet zomaar papa. …Ik en hem, ik neuk niet echt met hem omdat ze haar kind opgaf, haar eigen kind, haar vlees en bloed. En dan kom ik de stukken ophalen. Hij is me niets schuldig, maar ik heb problemen met hem.

Dit vertoont natuurlijk een griezelige gelijkenis met de vervreemde relatie uit de jaren 50 met zijn eigen zoon, markiezin Jackson. Ontdek alles Ik ben een atleet aflevering met The Game bovenaan.

About the author

samoda

Leave a Comment