Movies

Ewan McGregor en Hayden Christensen reflecteren op hun tijd in de prequels in een nieuwe promofilm

Lucasfilm en Disney+ hebben officieel de voorlaatste aflevering van Obi-Wan Kenobi, en hij onthulde een aantal interessante dingen voor de toekomst van Star Wars. Tijdens de aflevering waren er flashbacks van Obi-Wan die Anakin Skywalker trainde tijdens het prequel-tijdperk. Nu heeft Lucasfilm officieel een gloednieuwe promoclip uitgebracht waarin Ewan McGregor en Hayden Christensen terugkijken op hun tijd in de prequels.

Obi-Wan Kenobi Dit is de eerste keer dat Ewan McGregor en Hayden Christensen hun iconische Star Wars-rollen opnieuw opnemen sinds Star Wars: Revenge of the Sith. McGregor’s titulaire Jedi zal het opnemen tegen Christensen’s Darth Vader voor wat technisch de eerste keer is, en in een recent interview met Total Film lijkt het erop dat de ster de ontmoeting angstaanjagend vond.

“Ik heb Darth Vader nog nooit ontmoet”, vertelde McGregor aan het tijdschrift, dat de ster als Kenobi op de nieuwste cover vermeldt. “Ik had de scène met Vader gerepeteerd, maar niet met de helm of iets dergelijks. Toen we kwamen om de scène te doen, toen ze ‘actie’ riepen, moet hij achter me zijn gekomen. Ik draaide me om en verdomde Darth Vader was kwam naar me toe. Het was alsof ik weer zes jaar oud was. Ik had nog nooit in Vaders helm gehandeld. Ik had hem nog nooit in de ogen gekeken.’

“Het maakte me bang”, de Obi-Wan Kenobi acteur toegevoegd. “Ik maak geen grapje. Het gaf me een echte schok van absolute angst. Ik dacht: ‘Oh mijn god, dit is geen gokken. Dit is echt. Ik ben nu echt heel erg bang.’ En hetzelfde gebeurde met de Stormtroopers. Ik had eerder met clone troopers gewerkt, maar veel van hen waren CGI. Ik heb nooit met Stormtroopers gewerkt, en nogmaals, ik had weer zeven jaar. Want als je echt geconfronteerd wordt met een Stormtrooper, met een blaster, het is als, ‘Heilige hel.’ Het is als echte jeugdherinneringen aan bang zijn Zo diep zit het in ons Ik speel al 30 jaar, en ik ben nooit echt bang geweest als ik bang was … Maar ik had momenten die echt heel eng waren . Het is zo grappig.

Lucasfilm en de streamingdienst beschrijven de serie als volgt: “Tijdens het bewind van het Galactic Empire begint voormalig Jedi-meester Obi-Wan Kenobi aan een cruciale missie. Kenobi moet het opnemen tegen bondgenoten die vijanden zijn geworden en de toorn van het rijk het hoofd bieden.”

In de serie spelen Ewan McGregor, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Sung Kang, Moses Ingram, Indira Varama, O’Shea Jackson Jr., Rupert Friend, Simone Kessell en Benny Sadfie. De eerste vier afleveringen van Obi-Wan Kenobi streamen exclusief op Disney+.

Wat vond je van de aflevering van vandaag? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen hieronder of via raak onze schrijver @NateBrail op Twitter!

About the author

samoda

Leave a Comment