Movies

“Een zee van mannen”: Andie MacDowell herinnert zich een paniekaanval op een volledig mannelijke filmset | film industrie

Andie MacDowell zei dat ze een paniekaanval kreeg die werd veroorzaakt door het besef dat ze de enige vrouw was op de set van een film die ze in 2016 regisseerde.

In een gesprek met Marie Claire zei MacDowell dat ze “viel om… [her] knieën” na het incident, dat plaatsvond de dag nadat Donald Trump tot president werd gekozen.

“Ik was echt verontrust dat niemand om de vagina leek te geven[-grabbing] commentaar”, zei ze. “Ik was heel verdrietig geworden. Ik ging een baan doen, een dag op het werk, en ik kreeg mijn eerste paniekaanval ooit. Ik stond op het punt iets neer te schieten, en ik draai me om en het is net een kamer vol mannen. Zoals een zee van mannen. Hij flitste op iets dat persoonlijk voor mij was. En ik viel op mijn knieën.”

MacDowell zei dat ze zich op de set terugtrok in een nepbadkamer om te proberen te kalmeren, naar zichzelf in de spiegel keek en zei: “Verzamel je stront bij elkaar.” Het maakte me bang om geen andere vrouwen te zien. Het is niet dat ik iets tegen mannen heb. Ik weet het niet! Ik hou niet van grote groepen van hen. Sindsdien ben ik me er heel bewust van geworden om rond te kijken en de vrouwen te vinden. op de set. Voor comfort.”

MacDowell noemde de productie waar ze aan werkte niet toen ze de paniekaanval kreeg. Ze maakte drie films die in 2017 werden uitgebracht: Only the Brave, een elite brandweerfilm van Josh Brolin/Miles Teller; Love After Love, over twee rouwende broers en zussen; en de Netflix-kerstkomedie Christmas Legacy. Alle drie hadden overwegend mannelijke bemanningen.

Terwijl ze sprak terwijl ze Love After Love promootte, zei MacDowell dat ze verrast was door de aanblik van zichzelf terwijl ze haar eerste naaktscène filmde, op 59-jarige leeftijd, in het bijzonder “hoe ik er verdrietig uitzag. De enige reden dat ik dat kon doen is omdat ik weet dat verdriet Ik voelde me kwetsbaarder dan naakt zijn. Het had geen effect op mij. Naakt zijn, dat is fascinerend.

In een gesprek met Marie Claire zei MacDowell dat ze denkt dat de opkomst van de #MeToo-beweging in 2017 betekende: “je ziet het verschil op de set. Er zijn veel meer vrouwen.”

About the author

samoda

Leave a Comment