Movies

De film van Tom Cruise was mijn ‘grootste mislukking’ – The Hollywood Reporter

Alex Kurtzman heeft niet langer zijn gevoelens over maken De mummie in een envelop.

Kurtzman, schrijver, regisseur en uitvoerend producent van de nieuwe sci-fi-serie van Showtime De man die op de aarde vielopen voor waanzin waard podcast vrijdag over zijn “meedogenloze” ervaring als regisseur van de film met Tom Cruise in de hoofdrol, een geplande reboot van de… mama franchisenemer. Het project, dat in juni 2017 werd uitgebracht en was bedoeld als de lancering van Universal’s filmische donkere universum gericht op de filmmonsters van de studio, faalde kritisch en commercieel, en Kurtzman heeft sindsdien geen speelfilm meer gemaakt.

“Ik ben geneigd de opvatting te onderschrijven dat je niets leert van je successen en je alles leert van je mislukkingen”, zei Kurtzman. “En dat was waarschijnlijk de grootste mislukking van mijn leven, zowel persoonlijk als professioneel. Er zijn ongeveer een miljoen dingen waar ik spijt van heb, maar het heeft me ook zoveel geschenken van zo’n schoonheid gegeven. onuitsprekelijk. Ik werd pas regisseur Ik heb deze film gemaakt, en dat was niet omdat hij goed geregisseerd was, maar omdat hij dat niet was.”

Kurtzman, die eerder als scenarioschrijver werkte aan films als Transformers (2007), ster trek (2009) en Cowboys en aliens (2011), zei dat hij cinema nu beter begrijpt na dit proces te hebben doorlopen.

“En hoe brutaal het ook was, in veel opzichten, en zoveel koks in de keuken als er waren, ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen om die fouten te maken, omdat het me tot een persoon heeft herbouwd. harder, en het is heeft me ook omgebouwd tot een duidelijkere filmmaker”, vertelde hij. “En dat was een echt geschenk, en ik voel die geschenken de hele tijd omdat ik nu heel duidelijk ben als ik het gevoel heb dat het verkeerd is – ik ben niet er niet meer over zwijgen. Ik ga letterlijk niet verder als ik dit gevoel krijg. Het is het me niet waard. En je kunt die plaats van dankbaarheid pas bereiken als je dat soort ervaring hebt gehad.

Jenny Lumet, die ook scenarioschrijver en uitvoerend producent is op De man die op de aarde viel, was te gast bij Kurtzman op de podcast. Lumet, die een verhaaltegoed heeft De mummiezei dat ze “erg dankbaar” was om aan de film te hebben gewerkt en voegde eraan toe: “Ik denk niet dat ik hier nu zou kunnen zijn zonder die ervaring.”

The Hollywood Reporter2017 verslag van De mummie, waarin ook Russell Crowe, Annabelle Wallis en Sofia Boutella speelden, noemde de film “een ongunstige start van een potentiële franchise.” Het heeft momenteel een goedkeuringsclassificatie van 16% op Rotten Tomatoes.

About the author

samoda

Leave a Comment