Movies

De broek van Chris Pratt in een mislukte ‘levend begraven’-grap

Chris Pratt onthulde een vuile truc op de set van zijn nieuwe project.

De 42-jarige ‘Jurassic World: Dominion’-ster onthulde hoe een poging om zichzelf levend te begraven voor een grap misging tijdens zijn optreden op woensdagavond in ‘Jimmy Kimmel Live!’

“Ik zit in mijn broek – zo toegewijd was ik”, riep Pratt uit toen hij gastheer Kimmel vertelde hoe hij probeerde een scatologische prik uit te halen naar de cast en crew tijdens het filmen van zijn nieuwe serie “The Terminal List”, die zal in juli worden gepresenteerd op Amazon Prime.

De ‘Guardians of the Galaxy’-acteur plantte de verontreinigde scène: “Er is een scène waarin mijn personage, James Reece, verstrikt raakt in een modderstroom en dus om de foto te maken, was het laatste wat we deden me levend begraven.

Pratt legde uit: “Dus ik lig op ongeveer 45 graden begraven tot aan mijn hoofd in het vuil en wat ze gaan doen is me in het vuil bedekken. Ik adem door een rietje en ze gebruiken een graafmachine om nog een grote emmer vol vuil op me te dumpen in het vliegtuig en ik moet kruipen.

The Post reikte naar Pratts kamp om te bevestigen of hij echt in zijn broek had gepoept of gewoon een grapje maakte met zijn vriend Jimmy.
CG-foto’s

Op dat moment besloot de veteraan van ‘Parks and Recreation’ zijn collega’s bang te maken door te doen alsof hij echt in de problemen zat. “Ik dacht dat het grappig zou zijn als ik ongeveer 30 seconden niet zou bewegen”, zei hij.

Echter, Pratt’s ondergrondse stunt viel helaas met zijn gezicht naar beneden nadat hij ontdekte dat hij zijn lichaam “eigenlijk niet kon bewegen” – echt waar.

“Ik kon alleen mijn rechterhand bewegen”, zei Pratt over zijn onbedoelde acteermethode. “Het duurde anderhalve minuut en ik kom eindelijk naar buiten en spuug vuil.”

Hoewel de grap niet verliep zoals gepland, prees de bemanning naar verluidt de undergroundster voor wat zij geloofden dat het gewoon een hyperrealistische uitvoering was, en beschreef de take als het “best acteren” dat ze nog nooit hadden gezien, aldus Pratt.

The Post reikte naar Pratts kamp om te bevestigen of hij echt in zijn broek had gepoept of gewoon een grapje maakte met zijn vriend Jimmy.

“Jurassic World: Dominion”, waarin ook Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern en Jeff Goldblum te zien zijn, gaat deze vrijdag in de bioscoop draaien.

Chris Pratt is te zien op
Pratt is te zien tijdens een eerder bezoek aan “Jimmy Kimmel Live” in Los Angeles.
CG-foto’s

About the author

samoda

Leave a Comment