Sports

Davante Adams: Gerespecteerde Aaron Rodgers, begreep mijn beslissing om Green Bay te verlaten

USA TODAY Sport

Eerder deze week vertelde de quarterback van Packers, Aaron Rodgers, aan verslaggevers dat hij Davante Adams niet kwalijk kon nemen dat hij naar de Raiders wilde worden geruild, omdat dit de beste zet was voor de ontvanger en zijn gezin.

Donderdag ging Adams dieper in op waarom hij van Green Bay naar Las Vegas wilde vertrekken. Zoals de vijfvoudig Pro Bowler en tweevoudig All-Pro uitlegden, waren de stabiliteit van de quarterback en het vermogen om dichter bij zijn thuisstaat Californië te spelen twee belangrijke factoren.

“[Rodgers and I] gedurende het hele proces over gesproken’, zei Adams tijdens zijn persconferentie. “Hij wist waar ik was en ik wist waar hij was. En we hadden discussies. Net als wat hij onlangs zei, hadden we discussies over zijn toekomst en hoe hij denkt dat zijn duur in Green Bay of gewoon voetbal in het algemeen zou zijn.

“En dat speelde ook mee in mijn beslissing, want waar ik sta in mijn carrière – en dat is geen kans op andere Green Bay quarterbacks. Ik mag vooral Jordan Love, hij is een geweldige kerel. Maar ik streef ernaar om echt, echt grote dingen te doen en herinnerd worden. En het was gewoon niet echt een tijd in mijn carrière waarin ik bereid was Aaron op te offeren om er na een jaar of twee niet te zijn. Dus mijn beslissing was om hier te zijn en hij respecteerde dat, dat begreep hij.

Adams voegde eraan toe dat omdat hij dichter bij Californië is, hij een suite vol met zijn gezin kan inpakken. En dat is belangrijk voor hem, want zijn grootouders hebben hem niet zien spelen toen hij in Green Bay was.

Maar de relatie tussen Adams en Rodgers blijft sterk, zelfs als Adams zich voorbereidt op zijn eerste seizoen in Las Vegas.

“We hebben veel goede gesprekken gehad”, zei Adams. “Hij was in The Match, ik weet zeker dat jullie dat allemaal weten, en hij wilde dat ik ‘s ochtends een oefenronde met hem zou spelen. En ik zou dat zeker hebben gedaan, maar we hebben hier geoefend.

Rodgers heeft de beslissing van Adams misschien begrepen, maar hij zal hem waarschijnlijk nog steeds erg missen op het veld in 2022. Adams heeft de afgelopen twee seizoenen gemiddeld acht vangsten gedaan voor 98 yards met een touchdown per wedstrijd, waarmee hij twee All-Consecutive profs verdiende. eer.

About the author

samoda

Leave a Comment