Sports

Davante Adams bevestigt dat Packers hem meer geld heeft aangeboden dan Raiders

Getty Images

Net nadat berichten naar voren kwamen dat ontvanger Davante Adams in maart was verhandeld aan de Raiders, kwamen er verschillende rapporten naar voren van Packers pace-reporters dat Green Bay bereid was Adams evenveel – zo niet meer – te betalen dan Las Vegas.

Maar Adams koos ervoor om toch naar Zuid-Nevada te gaan, herenigd met voormalig college quarterback Derek Carr en dichter bij zijn geboorteland Californië te komen.

Adams had deze rapporten niet noodzakelijkerwijs behandeld. Maar hij bevestigde ze tijdens zijn persconferentie van donderdag toen hem werd gevraagd of hij in Las Vegas gelukkig was met zijn nieuwe organisatie.

“Je hebt gehoord dat Green Bay bood wat hoger is dan ik was [going to make with the Raiders] en dat alles. En ja, ik zal het zeggen, het was waar. Oké, het was waar’, zei Adams. “Maar er is veel meer dan dat. En familie is daar een groot deel van voor mij. Door hier geografisch te zijn, is het voor mij veel gemakkelijker om het hele jaar door contact te houden met mijn familie.

“En het is niet het tweede jaar, of ik probeer niet per se te vechten voor een baan of iets dergelijks waarin je moet doen wat je moet doen – je moet daar blijven. Ik had een keuze en de keuze was voor mij om hierheen te komen en mijn gezin op te voeden aan de westkust en hier te komen en plezier te hebben in de zon.

Adams tekende een vijfjarig contract van $ 141,25 miljoen toen hij werd verhandeld naar Las Vegas, waarmee hij destijds de best betaalde ontvanger in de competitie was.

Een vijfvoudig Pro Bowler en tweevoudig All-Pro, Adams ving vorig seizoen 123 passen voor 1.553 yards met 11 touchdowns voor de Packers.

About the author

samoda

Leave a Comment