Movies

Daniel Radcliffe doet voor Buff Weird Al in Biography Trailer vol accordeons

Excuseer me even. Ik moet op adem komen. Ik ben een beetje overweldigd door jeugdherinneringen aan het kijken naar UHF en het volgen van Nature Trail to Hell. Ik heb net de trailer bekeken van Weird: The Al Yankovic Story.

de Roku-kanaal De originele film bevat Harry Potter-ster Daniel Radcliffe als de King of Comedy Songs met krullen, en dat is alles waar ik op hoopte.

De korte teaser toont Radcliffe uitgedost in Weird Al’s haar, snor, Hawaiiaanse overhemden en grote bril op de melodie van Like a Surgeon, een parodie op Madonna’s 80s hit Like a Virgin.

Er is een opvallende clip zonder shirt op het podium die eruitziet als een clip uit een rock-‘n-rollfilm. Als een oude Weird Al-fan kan ik me niet herinneren dat de echte zanger zo gepassioneerd was, maar misschien is mijn geheugen wazig.

De biopic is zo goed als maar kan. Yankovic is zelf de co-schrijver van de film. Het is onwaarschijnlijk dat het een direct verslag is van de carrière van de muzikant. “De biopic houdt niets tegen en onderzoekt elk facet van Yankovic’s leven, van zijn snelle opkomst tot roem met vroege hits als ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ tot zijn stomende celebrity-romans en stijl. verdorven leven,” voegde hij eraan toe. Roku beloofde het toen het de film aankondigde in januari.

De film staat gepland voor een streaming-release op het Roku-kanaal later dit jaar.

About the author

samoda

Leave a Comment