Sports

cijfers voor de volgende ochtend

De Washington Capitals gaven Game 6 in DC op van de Florida Panthers en het verlies van de verlenging betekende dat hun seizoen nu voorbij was. Een lot in de eerste ronde waar we allemaal maar al te gewend aan zijn geraakt sinds de heerlijke en fantastische zomer van 2018.

De nummers van de laatste ochtend worden geplaatst tot oktober. Jij rockt.

  • Ik zal dat eerste opsommingsteken gebruiken om je te bedanken voor het lezen na elke game. Ik weet zeker dat jullie het niet allemaal eens zijn met elk woord dat ik over het team zeg en toch lees je nog steeds en dat waardeer ik. Met dank aan Ian en Peter die mij de kans hebben gegeven om deze berichten elk seizoen te doen. Met dank aan KP voor de coole titelafbeelding. In oktober gaan we dit weer doen. Ik weet niet hoe ver we hier zullen komen, maar laten we nu naar het eigenlijke spel gaan.
  • De Caps hadden vijf van de wedstrijden in deze serie moeten winnen, daarom is deze serie voor mij het meest frustrerende na de bekerwinst. Ze zagen eruit als een heel goed team en deden het zonder de man die het hele seizoen analytisch hun beste spits was. Gewoon een gekke teleurstelling. Het was niet zomaar weer een eliminatiegame waarin ze er geen idee van hadden, ze deden echt een inspanning die goed genoeg had moeten zijn om het te winnen. veertien hoge gevaarskansen van vijf tot vijf tot acht voor de Panthers.
  • Ilya Samsonov verdient echt een knipoog voor zijn inspanningen in deze serie. Dat doelpunt van Giroux was zeker moeilijk te zien, maar hij was absoluut elite in elke wedstrijd die hij speelde. Ik weet niet wat het laagseizoen voor de huidige Caps-keepers in petto heeft, aangezien het beide beperkte vrije agenten zijn. Kan de organisatie voorbij aan de maandenlang spelen voordat Samsonov ingrijpt in deze reeks? Ik heb geen idee.
  • Ik denk dat mensen te ver kunnen gaan John Carlson soms omdat ik denk dat hij objectief een “goede tot uitstekende” verdediger is. Het is alleen zo dat zijn blunders altijd de duurste waren op de absoluut slechtste tijden, zoals blijkt uit de meerdere gelegenheden in deze serie. Als het slecht is, is het erg slecht. Ik denk niet dat hij ergens heen gaat, dus het gejoel en geschreeuw over hem zullen daar waarschijnlijk blijven, althans naar mijn mening.
  • Connor McMichael speelde 3:19 in totale ijstijd in dat spel. Ik weet dat sommigen van jullie er zelfs een hekel aan hebben dat ik nu over hem praat. Zou het het verschil hebben gemaakt? Neen. Verwacht ik dat hij volgend seizoen een veel grotere rol gaat spelen? Uh Huh.
  • Hier is de lijst met jongens die we misschien voor het laatst in een Capitals-shirt hebben gezien, aangezien ze deze zomer onbeperkte vrije agenten zijn. Marcus Johansson, John Larsson, Justin Schultz, Michal Kempny, Matt Irwin, Pheonix Copley, Shane Gersich en Brian Pinho. Van deze groep denk ik dat alleen Larsson moet worden benaderd om hem terug te brengen. Ik hield echt van die vierde regel met hem erop.

Cijfers dankzij Hockey-reference.com en NaturalStatTrick.com.

About the author

samoda

Leave a Comment