Movies

Chris Hemsworth zegt dat Kristen Stewart zich verontschuldigde nadat hij hem had geslagen

  • Chris Hemsworth sprak met GQ over het moment waarop Kristen Stewart hem per ongeluk sloeg.
  • Hemsworth zei dat zijn co-ster van “Snow White and the Huntsman” zich verontschuldigde nadat hij hem had geslagen.
  • “Ik denk dat ze meer van streek was dan ik”, zei hij.

Chris Hemsworth zegt dat Kristen Stewart, mede-ster van Snow White and the Huntsman, onmiddellijk zijn excuses aanbood nadat ze hem per ongeluk in het gezicht had geslagen tijdens het filmen van een scène in de film uit 2012.

“Ik was meer overstuur dat ze niet doorging met de opname”, zei Hemsworth terwijl hij zijn acteercarrière besprak in een nieuwe video voor GQ.

Hij vervolgde: “Ze sloeg me een beetje en zei meteen: ‘Oh mijn god! Het spijt me echt. Ik had zoiets van: ‘Dat zou de perfecte, meest waarheidsgetrouwe inschatting zijn geweest die we hebben gehad.’ Ik denk dat ze meer van streek was dan ik.”

Hemsworth en Stewart speelden de hoofdrol in de film, die een donkerdere kijk was op het klassieke Duitse sprookje over Sneeuwwitje. Hemsworths jagerspersonage hielp Sneeuwwitje te ontsnappen aan Ravenna (Charlize Theron), een heks en de kwaadaardige stiefmoeder van de hoofdpersoon.

Beide acteurs hebben eerder gesproken over Stewart’s punch terwijl ze de film promootten.

Tijdens een optreden in ‘The Tonight Show With Jay Leno’ herinnerde Stewart zich dat hij ‘zo’n geluid’ maakte toen haar hand contact maakte met Hemsworths gezicht.

“Ik bedoel, het deed hem letterlijk draaien,” zei ze. “Het was gek.”

De ‘Twilight’-aluin zei dat ze tijdens het filmen haar gezicht een beetje zou missen, maar ‘in feite sloeg ze het uit haar close-up’.

‘Ik bedoel, ik ben echter niet trots,’ zei ze, ‘meteen sprongen de tranen in mijn ogen. Ik heb zoiets van: ‘Gaat het?'”

Chris Hemsworth en Kristen Stewart in

Chris Hemsworth en Kristen Stewart in “Sneeuwwitje en de jager”.

Universele afbeeldingen


In een ander interview met ‘Unscripted’ van Moviephone zei Hemsworth dat hij bij elke take ‘zijn knokkels steeds dichter bij het puntje van mijn neus voelde komen’.

“Het streek langs mijn neus en ik dacht: dit gaat pijn doen”, voegde hij eraan toe.

“Hij was echt geïntimideerd omdat hij me niets vertelde”, zei Stewart.

“Ik was net in de zone, denk ik,” antwoordde Hemsworth. “Het was een rechtse hoek aan de zijkant van mijn neus. Ik dacht: ‘Is dat erg?’ En iedereen [gasped]. Ik dacht dat het kapot was, dat is zeker. Rivieren van bloed.”

About the author

samoda

Leave a Comment