Movies

Chris Evans over terugkeer naar de MCU als de Human Torch: “Zou dat niet geweldig zijn?”

Chris Evans heeft de mogelijkheid besproken om terug te keren naar het Marvel Cinematic Universe als zijn The Fantastic Four menselijk fakkelkarakter.

Voordat hij wereldwijde erkenning kreeg voor zijn rol als Captain America, speelde de acteur in 2005 Johnny Storm (ook bekend als Human Torch). The Fantastic Four en 2007 Fantastic 4: Rise Of The Silver Surfer.

Hoewel het 15 jaar geleden is dat hij “in vuur en vlam werd gezet” voor stripboekaanpassingen van Tim Story, hebben sommige fans hem opgeroepen om zijn rol als de vurige superheld opnieuw op te nemen – en hij is er niet tegen.

In een nieuw interview met MTV Nieuws, werd Evans gevraagd over zijn terugkeer naar de MCU als Johnny Storm. ‘God, zou dat niet geweldig zijn?’ vertelde hij gastheer Josh Horowitz. “Zou dat niet geweldig zijn? Nee, niemand is me er ooit over komen opzoeken.

Hij vervolgde: “Ik bedoel, ik ben niet precies dezelfde meer. Het is 15 jaar geleden, bijna 20 jaar geleden. Oh mijn God, ik ben oud. Maar ik hou echt van dit personage, maar ik denk… doen ze nu niet iets met? The Fantastic Four?”

Marvel bevestigde in december 2020 dat een nieuwe The Fantastic Four film was onderweg, geregisseerd door Spider-Man: Thuiskomst regisseur Jon Watts.

Toen hem werd gesuggereerd dat hij een van de vele variaties van de Human Torch zou kunnen spelen die in het Multiversum bestaan, antwoordde Evans: “Ja, ik denk dat dat waar is. “Ik bedoel, ik denk dat alle weddenschappen zijn uitgeschakeld.”

“Luister, dat zou ik geweldig vinden”, voegde hij eraan toe. “Dat zou ik geweldig vinden. Het zou eigenlijk gemakkelijker voor mij zijn om te verkopen dan terug te komen als Cap. Weet je wat ik bedoel? Cap is zo kostbaar voor mij. En weet je, ik wil bijna geen enkele leuke ervaring verstoren was. Maar Johnny Storm, ik heb het gevoel dat hij niet echt zijn dag had. Dat was voordat Marvel echt voet aan de grond had. Dus ik hield van die rol en, weet je, wie weet?

Evans promoot momenteel Lichtjaar, waarin hij de hoofdpersoon Buzz Lightyear speelt. Het werd uitgebracht in de Britse bioscopen op vrijdag 17 juni.

About the author

samoda

Leave a Comment