Movies

Charlize Theron praat over cameo’s in The Boys en Doctor Strange

Charlize Theron praat over cameo's in The Boys en Doctor Strange

Charlize Theron
Foto: Kevin Winter (Getty Images)

Niemand werkt harder om zoveel kont in Hollywood te schoppen dan Charlize Theron. Haar danskaart staat momenteel vol met actierollen, waaronder: x snel en de vervolgen van de oude garde en Atoom Blond. En het komt uit cameo’s in twee van de heetste superheld-universums, Prime Video’s de jongens en de MCU.

Praten met VerscheidenheidTheron onthulde dat ze Jongens uiterlijk was alles dankzij haar Wilde gok liefde interesse. “Seth [Rogen, The Boys executive producer] vroeg me een tijdje geleden, en ik zal mijn lichaam op gebroken glas leggen voor deze man en al zijn partners in Point Grey, ik hou absoluut van ze en we zorgen voor elkaar, “zei ze. “Ik hou van de show. Ik vind het echt slim.

De meta-cameo van zijn rol die superheld-blockbusters satire op de jongens kreeg een ander niveau van betekenis vanwege het feit dat het een echt cameo in Doctor Strange in het multiversum van waanzin. Theron vertelde Marvel-baas Kevin Feige over zijn betrokkenheid bij… de jongens toen hij haar belde om haar aan te bieden onderdeel van Clea“Ik was heel transparant en ze zeiden gewoon: ‘Dit is geweldig.’ Ik bedoel, [The Boys is] een grap. Ik denk dat er voor alles ruimte is, en dat wil niet zeggen dat mensen op dit moment geïnteresseerd zijn in dat soort werelden.

Het is duidelijk dat de acteur uit ervaring spreekt, aangezien hij de markt voor stripboek- / graphic novel-aanpassingen een beetje in het nauw heeft gedreven. Daarover gesproken, ze plaagde dat De oude garde 2 zou hebben “een actie die de lat hoger legt van wat we de vorige keer deden”.

Ze woog ook mee De droom van Vin Diesel van een spin-off voor haar Snel & Furieus karakter – maar zelfs een actieheld als Theron heeft grenzen: “Kijk, de man heeft deze geweldige franchise tot stand gebracht, dus ik zou niets buiten hem stellen. Maar hij moet opschieten want ik heb een heupprothese nodig.

About the author

samoda

Leave a Comment