Movies

Captain America-acteur Chris Evans ondersteunt Hayley Atwells Captain Carter

Chris Evans vindt Hayley Atwell “perfect voor” de rol van Captain Carter. De voormalige Captain America sprak met MTV News over zijn nieuwe film Lichtjaar en moest praten over de nieuwe variant op het blok. Atwell keerde natuurlijk terug om Peggy Carter te spelen in Wat als…? vorig jaar en fans waren enthousiast. Nu, met de dagen dat hij met schilden zwaaide, werd Evans gevraagd naar zijn tijd bij… Doctor Strange in het multiversum van waanzin. Wel, hij heeft de volledige film nog niet gezien. Maar van wat hij heeft gehoord over Atwell’s optreden, is het extreem scherp. De Lightyear-ster “kon niet gelukkiger zijn” voor haar voormalige co-ster terwijl ze lijkt door te gaan met de MCU. Wat als…? is gepland voor een tweede seizoen, en het is moeilijk om de anthologie-animatieserie voor te stellen zonder Captain Carter. Dus die warme blik tussen de twee is er nog steeds.

Evans zei: “Ja, dat klopt. Nee, ik heb het nog niet gezien, maar ik heb het gehoord. Ik bedoel, daar is ze perfect voor. Ik bedoel, wie, ze is echt gewoon een van de beste actrices die ik heb waar ik ooit mee heb gewerkt en slechts een van de mooiste mensen, dus ik zou niet gelukkiger kunnen zijn voor haar.

Tijdens een optreden op AwesomeCon opende de Captain Carter-actrice haar herintroductie van Marvel. Tot niemands verrassing zou ze dat schild graag terug willen nemen, als dat mogelijk is. Niemand weet wat de toekomst in petto heeft, maar verwacht dat Atwell er zal zijn als Marvel terugkeert.

“Nou… ik heb geen nieuws voor je. Maar ik deel je opwinding,” onthulde Atwellll. “En ik zou het geweldig vinden als Marvel een thuis voor haar zou vinden; het is een thuis dat haar waardig is in termen van groeien als personage en ontwikkelen als personage.”

“De ervaring die ik had met het spelen, gaf me de meest ongelooflijke kans om mijn specifieke ambacht in deze franchise aan te scherpen”, voegde ze eraan toe. “En ik heb meer te doen, en omdat ik denk dat de fans het verdienen. In sommige opzichten, met veel mensen, is ze een minderjarige speler, en het zou niet logisch zijn als ik een minderjarige .speler zou blijven in dat als ik het gevoel had, nou ja, het een andere tijd is. En vooral als vrouw met alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd. Als ze in haar tijdlijn zegt: “Ik ken mijn waarde en ieders mening; Het maakt niet uit, het is echt goed.”

Wanneer denk je dat we Kapitein Carter weer zullen zien? Laat het ons weten in de reacties!

About the author

samoda

Leave a Comment