Movies

Beschrijving van de Black Adam-trailer van CinemaCon

Dwayne Johnson verscheen op CinemaCon en keerde terug om het Warner Bros.-panel te sluiten. Foto’s met nieuws van zijn volgende project, live action zwarte adam. Verwijzend naar het laatste, sprak Johnson over de lange ontwikkeling van het project en vertelde hij de aanwezigen: “Het heeft ons heel goed gediend om te wachten en deze andere verhalen en andere superhelden te zien ontvouwen en ons echt te informeren over de weg die we gingen. om Black Adam en het verhaal te creëren dat we gingen vertellen. Dus dat is echt een droom van mij. Dat was een droom van mij… Dat is een van de dingen in mijn leven waar ik uit bed kom, dat me opwindt die vlam in die passie. Dat maakt me een brander. En ik weet dat er veel branders in deze kamer zijn.

Hij vervolgde: “We hadden het over Black Adam, de hiërarchie van macht in het DC-universum staat op het punt te veranderen. Het is niet ver weg. En het is geen hyperbool. En weet je, als je de film ziet en je ziet het personage, dan zul je begrijp wat ik bedoel. Jaume Collet-Serra, toen ik hem ongeveer vier of vijf jaar geleden ontmoette. Hij zei tegen me: “Wie is je favoriete acteur aller tijden?” Ik zei ‘Clint Eastwood’ en hij zei ‘ik’ Ik ben blij dat je dat zegt, want ik zie Black Adam als de Dirty Harry van de superheldenwereld.’ En het was in veel opzichten onze Poolster.” De acteur toonde vervolgens de trailer, die de volgende afbeeldingen bevatte:

  • Futuristische schepen vliegen over de bevroren toendra
  • Black Adam zit in een waterbuis
  • Black Adam: “Ik was een slaaf toen ik stierf. Toen ik herboren werd, was ik een god.”
  • Dr, Fate vertelt Adam dat zijn krachten nooit iets anders hebben gedaan dan verwoesting aanrichten. Hij opent een spiegelportaal zoals Doctor Strange
  • Het lichaam van slaaf Black Adam is lang geleden in een put gegooid. Tegenwoordig wordt hij wakker in een graf en laat hij elektriciteit los op een black ops-team
  • In de woestijn vliegt en vecht Black Adam met helikopters en vernietigt ze. Hij slaat ze tegen elkaar en loopt weg met een uitbarsting van vuur
  • Hij grijpt een raket en gooit hem terug naar zijn vijanden
  • Actiefoto’s van Justice Society of America
  • Hawkman confronteert Black Adam. “Er zijn helden en schurken”, zegt Hawkman. “Helden doden geen mensen.”
  • “Nou, ik weet het,” zei Black Adam

Naast Johnson in de cast zijn Aldis Hodge als Hawkman, Pierce Brosnan als Doctor Fate, Noah Centineo als Atom Smasher en Quintessa Swindell als Cyclone. zwarte adam is momenteel gepland om in de bioscoop te verschijnen op 21 oktober 2022.

About the author

samoda

Leave a Comment