Movies

Bekijk Daniel Radcliffe als Weird Al Yankovic in Nieuwe Biopic Trailer

De eerste trailer voor BIZARRE: Het verhaal van Al Yankovic met Daniel Radcliffe is zojuist uitgebracht.

De volgende film, waarin Radcliffe de geliefde komiek en muzikant zal spelen, begon eerder dit jaar met de productie.

WEIRD: Het vreemde verhaal van Al Yankovic belooft het leven van Yankovic te volgen “van zijn opkomst tot roem in de muziekindustrie tot zijn liefdesaffaires met beroemdheden”, aldus een synopsis.

Over het spelen van Yankovic gesproken, zei Radcliffe: The Hollywood Reporter“Het dragen van het Hawaiiaanse shirt is een enorme verantwoordelijkheid die ik niet licht opvat, en ik ben vereerd om eindelijk het absoluut 100% waargebeurde verhaal van Weird Al’s verdorven en schandalige leven met de wereld te delen.”

Bekijk hieronder de filmtrailer:

“Toen mijn laatste film UHF werd uitgebracht in 1989, heb ik mijn fans plechtig beloofd dat ik elke 33 jaar een geweldige film zou uitbrengen, als een uurwerk. Ik ben erg blij te kunnen zeggen dat we op schema liggen”, zei Yankovic in een eerdere verklaring.

“En ik ben absoluut opgewonden dat Daniel Radcliffe mij in de film speelt. Ik twijfel er niet aan dat dit de rol is waarvoor toekomstige generaties hem zullen herinneren.

Radcliffe onthulde onlangs ook dat Rihanna indirect een rol speelde in zijn casting, door te zeggen dat hij Yankovic’s “The Elements” naast een “verbijsterde” Rihanna speelde op The Graham Norton Show meer dan een decennium geleden.

“Ik denk dat Al dat zag en dacht: ‘Deze man zou het misschien begrijpen’,” voegde Radcliffe eraan toe. “En dus koos hij mij. Dus ik heb veel geluk, en nu heb ik accordeonlessen kunnen volgen bij Al. Ik kan hiermee mijn graf ingaan.

De releasedatum van VREEMD moet nog worden bevestigd – je kunt hier een eerder uitgebrachte afbeelding van Radcliffe als Yankovic bekijken.

About the author

samoda

Leave a Comment