Movies

Amy Schumer deelt een NSFW-grap afgewezen door de Oscars

Amy Schumer heeft nog een grap gedeeld die werd afgewezen door de Oscars-producenten van 2022.

De komiek trad op vrijdag 6 mei op in het Hollywood Palladium, waar ze zich een grap herinnerde die ze niet mocht zeggen toen ze in maart de Oscars presenteerde.

  • LEES MEER: Een geschiedenis van Oscar-schandalen – is de klap in het gezicht van Will Smith echt de meest controversiële aller tijden?

“Dus mijn man maakte me kapot, of zoals hij het noemt, inktvis spelbegon Schumer. “Dus hij is in mijn steegje van nachtmerriesmijn Huis van Guccien ik zeg Gaan! Ga verder. Hij vertrekt tik tik… boem! ik zeg laat me gaan duinenzo is onze zoon geboren.

Ze voegde eraan toe: “Kun je geloven dat ze daar nee tegen zeiden? Kun je het zelfs geloven?

Schumer, die dit jaar de Oscars organiseerde met Wanda Sykes en Regina Hall, droeg vorige maand tijdens een stand-upshow eens grappen voor die uit de ceremonie waren gesneden. Samen met stukjes over James Franco en Joe Rogan, verwees een van de grappen naar Alec Baldwin en de Rust-setshoot waarbij cameraman Halyna Hutchins omkwam.

Kijk niet omhoog is de naam van een film? Kijk liever niet naar de loop van Alec Baldwins jachtgeweer,’ zei Schumer.

De komiek zei onlangs dat ze overleg had gepleegd met Will Smith, Leonardo DiCaprio en andere leden van het publiek voordat ze grappen over hen maakte tijdens de ceremonie van dit jaar.

spreken over The Howard Stern ShowSchumer zei: “Ik stak mijn hand uit naar mensen waar ik eerder grapjes over zou maken en zorgde ervoor dat ze in orde waren omdat ik te vaak verbrand werd”, eraan toevoegend dat ze “niet wilde dat de camera snijdt naar iemand die er verdrietig uitziet” .

Ondanks de voorzorgsmaatregelen, zei Schumer dat hij doodsbedreigingen ontving na een grap over Kirsten Dunst, waar ze deed alsof ze haar aanzag voor een stoelvuller.

About the author

samoda

Leave a Comment